Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023
Топ-10 Найкращих Криптовалютних Бірж Із Низькими Комісіями [Рейтинг 2023]

Останнє оновлення:5 січня 2023 р

Тут ми порівнюємо функції найпопулярніших програм для обміну криптовалютами, щоб допомогти вам отримати найкращий сервіс обміну криптовалютами відповідно до ваших потреб:

Торгівля криптовалютою може здійснюватися двома способами, тобто або для обміну однієї цифрової валюти на іншу, яку ви хочете використовувати або зберегти, або з метою отримання прибутку. Останній здебільшого спекулятивний, і більшість трейдерів будуть покладатися на перевірені торгові платформи, інструменти та стратегії для отримання прибутку.

Криптотрейдери також роблять вибір між торгівлею необробленою криптовалютою або торгівлею похідними криптовалютами чи продуктами. Похідні криптовалюти – це ті продукти, які є похідними від криптовалюти та включають біржові фонди, контракти на різницю цін та біржові облігації.

Зараз більшість криптобірж використовують технологію блокчейн , яка дозволяє створювати децентралізовані журнали замовлень і децентралізоване зберігання, і є більш безпечною завдяки методам криптографічного шифрування.

1. Binance Швидка проста реєстрація для новачків
2. Розпочніть Зарабаток на Крипто Біржі KuCoin
3. Реєстрація та Початок на Крипто Біржі OKX
4. Bybit Портал до Світу Криптовалютних Торгів
5.Біржа MEXC Безпека Криптовалюты з API Ключами

Що ви дізнаєтесь: [ приховати ]

Біржі криптовалют – короткі факти та статистика

Список найкращих криптовалютних бірж – рейтинги

Порівняльна таблиця найкращих криптовалютних бірж

№1) Піонекс

#2) Upload

#3) Bitstamp

#4) Naga

#5) CoinSmart

#6) Crypto.com

#7) Binance

#8) Байбіт

#9) PrimeXBT

#10) FixedFloat

#11) Змінити ЗАРАЗ

#12) Coinmama

#13) Cash App

#14) Біск

#15) Кракен

#16) Bittrex

#17) Coinbase

#18) Swapzone

#19) Xcoins.com

#20) CEX.io

Висновок Рекомендована література Біржі Криптовалют – Короткі Факти Та Статистика Біржі криптовалют

Деякі криптобіржі мають додаткові послуги та можливості заробітку, окрім торгівлі, зокрема майнінг і стейкинг .

Короткі факти:

Існує понад 300 криптобірж , які спеціалізуються лише на криптовалютах, не включаючи програми та платформи, які поєднують акції та інші активи з криптовалютою. Згідно з даними CoinMarketCp, існує понад 5000 криптовалют для торгівлі. Криптобіржі можуть бути децентралізованими, коли вони вимагають від користувачів зберігати ключі криптогаманців самостійно, або централізованими, де біржа контролює ключі. Ви можете дізнатися більше про те, як працює крипто, щоб зрозуміти, що таке ключі. Децентралізовані біржі вважаються більш безпечними, оскільки хакер не вкраде кошти, якщо у користувача є ключі, і якщо біржу закрито, користувачі все ще можуть повернути свої кошти. Централізовані та децентралізовані біржі в основному працюють за допомогою книг заявок, де маркет-мейкери (ті, хто розміщує замовлення) зіставляються з покупцями (маркет-мейкерами). Криптобіржі можуть використовувати для цього алгоритми.

Давайте розглянемо найкращий додаток для обміну криптовалюти нижче!

№1) Pionex


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Pionex є однією з перших у світі бірж з 18 безкоштовними торговими роботами. Користувачі можуть автоматизувати свою торгівлю 24/7, не перевіряючи ринки. Він збирає ліквідність від Binance та Huobi Global і є одним із найбільших брокерів Binance.

Він пропонує набір роботів, таких як Smart Trade Bot, Grid Trading Bot, Trailing Sell Bot, Spot Futures Arbitrage Bot, Martingale Bot, Rebalancing Bot, Dollar-Cost Averaging (DCA) Bot тощо.

Він підтримує ручну торгівлю через перетворення криптовалюти в криптовалюту. Його бот для торгівлі криптовалютою – це автоматизована програма, яка виконує замовлення на купівлю та продаж без введення вручну. Він виконує це виконання, коли виконуються конкретні, заздалегідь визначені ринкові умови.

особливості:

Pionex надає 18 безкоштовних торгових ботів для роздрібних інвесторів. Комісія за торгівлю є найнижчою порівняно з більшістю основних бірж. Grid Trading Bot дозволяє користувачам купувати дешево та продавати дорого в певному ціновому діапазоні. Leverage Grid Bot забезпечує кредитне плече до 5 разів. Боти Spot-Futures Arbitrage допомагають роздрібним інвесторам отримувати пасивний дохід із низьким ризиком. Приблизний прибуток для цієї стратегії становить 15–50% річних. Бот Martingale здійснює купівлю DCA та одноразовий продаж, щоб фіксувати коливання прибутку. Бот для відновлення балансу допомагає утримувати монети. Бот усереднення вартості в доларах (DCA) встановлює повторні покупки через регулярні проміжки часу, щоб компенсувати вплив волатильності. Термінал Smart Trade дозволяє трейдерам встановлювати стоп-лосс, тейк-профіт, трейлінг в одній угоді. Схвалено ліцензію US FinCEN MSB (Money Services Business). Pionex — це веб-платформа, до якої можна отримати доступ через усі основні веб-браузери. Він має повністю настроюваний інтерфейс, а також настроювані часові фільтри. Він надає функції діаграм TradingView, вбудовані живі чати, світлий і темний режими тощо. Торгова комісія: комісія за транзакції становить 0,05% для виробника та 0,05% для беручого. Ви можете перевірити комісію за зняття на веб-сайті.

Оцінки: 5 зірок

=> Відвідайте веб-сайт Pionex

#2) Upload


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Uphold дозволяє торгувати понад 200 цифровими валютами, металами, акціями (не доступно в США та Європі), товарами, національними валютами та понад 50 акціями в понад 150 країнах. У ньому також є професійні продукти для трейдингу та криптоохорони для осіб, компаній, розробників і афілійованих осіб.

Криптотрейдери можуть насолоджуватися платіжним депозитом на біржі через банківські рахунки та банківські картки, нульовим депозитом (за винятком банківських комісій) і комісіями за зняття коштів, низькими спредами та внутрішньою або перехресною торгівлею між усіма інструментами, наприклад від криптовалюти до дорогоцінних металів. Крім того, ви можете здійснювати автоматичні операції між активами, якими хочете торгувати, або розміщувати розширені типи ордерів для досвідчених трейдерів.

З іншого боку, компанії можуть насолоджуватися транзакціями та інтеграціями API, безкоштовним зберіганням, недорогими конвертаціями валюти в будь-які активи або інші валюти/крипто, а також отримувати гроші або платити за допомогою криптовалюти. Усі вони мають механізми безпеки та боротьби з шахрайством.

особливості:

Посібники з торгівлі криптовалютою та загальні ідеї щодо криптовалюти. Додатки для Android та iOS працюють не лише як веб-програми. Вищі спреди для низьколіквідних криптовалют. Безкоштовний веб-гаманець. Зареєстровано в FinCEN, FCA та Банку Литви. Відправляти та отримувати гроші. Моніторинг цін криптовалюти. Виведіть криптовалюту з Uphold у банк. Ставка Автоторгівля. Усереднення вартості в доларах. Комісія за торгівлю: спред від 0,8 до 1,2% для BTC і ETH у США та Європі, в іншому випадку переважно 1,8% для інших країн. Комісія за зняття коштів на банківський рахунок становить 3,99 доларів США. Плата за API різна.

Оцінка: 4,6

=> Відвідайте веб-сайт Uphold #3) Bitstamp


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Bitstamp

Bitstamp входить до трійки найкращих регульованих бірж на ринках євро та доларів США (має ліцензію на роботу в ЄС та США), а також є провідним біржовим оператором, який працює з більш ніж 15 банками, які мають гарантовані платежі. За допомогою біржі клієнти можуть отримати дані про ціни на основні продукти Bitcoin, цілодобову підтримку та спеціалізованих менеджерів по роботі з обліковими записами для партнерів.

Минулого року біржа забезпечила обсяг торгів у 463 мільярди доларів із 4,6 мільйонної клієнтської бази. Наразі він підтримує понад 50 криптоактивів для торгівлі, надсилання, отримання та зберігання. Завдяки високій ліквідності він обслуговує різноманітну клієнтську базу, включаючи звичайних трейдерів, торгові фірми, розробників, зацікавлених у наданні криптовалюти як послуги, брокерів, маркет-мейкерів, партнерів і постачальників послуг.

особливості:

95% ресурсів зберігаються в автономному режимі. Страхове покриття BitGo та додаткове страхування від кримінальних злочинів покривають усі активи, що зберігаються та перевозяться. Аудит одного з великої четвірки. Масштабований торговий механізм відповідності підтримує до 50 000 подій на секунду. Миттєва фіатна валюта ввімкнена/вимкнена. Ціноутворення/комісії: торгівля — 0,50% для обсягу торгів <10 000 доларів США до 0,0% для обсягу торгів > 20 мільйонів доларів США. Комісія за ставку — 15% від винагороди за ставку. Депозити безкоштовні для SEPA, ACH, Faster Payments і криптовалюти. Міжнародний депозит – 0,05%, при покупці карткою – 5%. Зняття становить 3 євро для SEPA, безкоштовно для ACH, 2 фунти стерлінгів для Faster Payment, 0,1% для міжнародного переказу. Комісія за зняття криптовалюти різна.

#4) Naga


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

NAGA

Додаток NAGA та біржа NAGA дозволяють трейдерам торгувати криптовалютою, акціями, контрактами на різницю та понад 90 фінансовими активами та продуктами за допомогою ручних, автоматичних замовлень або копіювання торгових ботів.

Додаток NAGA дозволяє будь-кому копіювати угоди експертів-трейдерів і заробляти більше на автоматичній торгівлі за допомогою ботів. Просто знайдіть рейтинги трейдерів за прибутком, отриманим за день, тиждень, місяць або рік; виберіть трейдера та скопіюйте його навички.

Біржа NAGAX, яка створена понад 300 людьми, що працюють на ній, дозволяє користувачам торгувати криптовалютою на спотовому ринку, використовуючи різні типи замовлень. У ньому перераховано понад 50 криптоактивів, включаючи популярні варіанти Bitcoin та Ethereum.

NAGAX стягує комісію залежно від рівня користувача – від 00,4% комісії за створення та отримання для базового рівня до 0,05% комісії за створення та отримання для найвищого плану Crystal. Плани базуються на кількості монет NAGA або балансі NCC (0-1000 для найнижчого рівня до 10 000+ найвищого рівня).

особливості:

NAGAX також пропонує крипто-гаманці для отримання, зберігання, надсилання та депонування криптовалют. Ставка на криптовалюту, щоб заробити – 10+ активів підтримуються монетами NAGA, що сплачують до 20% APY. Відкривайте та збирайте видатні NFT від різних творців NFT. Художники можуть продавати NFT на платформі через спеціальну вітрину. Купівля NFT здійснюється за допомогою NAGAX і ETH. Навчання торгівлі за допомогою навчальних матеріалів. Регулюється Комісією з цінних паперів Кіпру. Недоступно в США, Австралії та багатьох інших країнах. Торгуйте з кредитним плечем до 1000 разів. Комісії за торгівлю: NAGA — спреди лише 0,1 пункту. Комісія за зняття $5. Комісія за 3 місяці бездіяльності становить 20 доларів США. Можуть стягуватися комісії за перенесення, обмін та інші комісії. NAGAX — Депозит криптовалюти безкоштовний. Комісія виробника та приймача від 0,4% (для балансу 0-1000 монет NGC) до 0,005% (для 10 000+ монет NGC). Комісія за зняття криптовалюти залежить від конкретної криптовалюти.

Оцінка: 4,7 зірки

=> Відвідайте веб-сайт NAGA #5) CoinSmart


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

CoinSmart

CoinSmart — це канадська криптобіржа. Він забезпечує підтримку 24*7. Він має комплексний процес перевірки особи, який здатний виявити підроблені адреси або дату народження. Він використовує базу даних, надану агентствами збору даних. Користувачі отримують холодне зберігання для кожної криптовалюти.

CoinSmart підтримує різні методи фінансування, такі як Interac, SEPA, банківські перекази та всі криптовалюти. Він зараховує депозити на ваш рахунок у день їх отримання. Він обробляє заявки на зняття готівки протягом 5 робочих днів. Він обробляє перевірки облікового запису в той же день.

особливості:

CoinSmart має двофакторну систему аутентифікації. Для досвідчених інвесторів CoinSmart пропонує функцію Advanced Trade, яка включає в себе функції обмеження ордерів, стоп-лосс і графіки в реальному часі. Він забезпечує функціональність книги замовлень для розміщення індивідуальних замовлень. Функція SmartTrade дозволить вам торгувати з однієї монети на іншу без обмежень на біткойн або Ethereum. Він має функції, які дозволяють відстежувати всі ваші угоди або торгову діяльність. Торгова комісія: комісія 0% за банківський переказ і банківську тратту. Комісія до 6% за кредитні або дебетові картки. 1% комісії за електронний переказ коштів тощо.

Оцінка: 5 зірок

#6) Crypto.com


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Crypto.com

Crypto.com має велике покриття, представлене в 90 країнах і має 10 мільйонів користувачів і 3000 співробітників. За допомогою біржі ви можете використовувати криптодослідження та аналіз, а також навчальні матеріали, щоб навчитися торгувати з нуля або робити це краще як експерт.

Він дозволяє користувачам купувати понад 250 криптовалют за фіат через картку Visa та банківський рахунок Crypto.com. Картка Crypto.com дозволяє користувачам отримувати доступ, керувати та витрачати криптовалюту в будь-який час у банкоматах і магазинах Visa по всьому світу.

особливості:

Торгуйте криптовалютами з маржою до 10 разів від суми початкового замовлення. Беріть криптовалютні кредити на суму до 50% вашої криптовалютної застави, не продаючи активи. Розміщені гаманці з додатковою безпекою. Позабіржова торгівля. Спотова торгівля, а також торгівля деривативами. Підтримка NFT. Комісія за торгівлю: від 0,4% комісії за мейкер і тейкер для рівня 1 (обсяг торгів від 0 до 25 000 доларів США) до 0,04% комісії за тейкер і 0,1% для рівня 9 (обсяг торгів від 200 000 001 дол. США).

=> Отримайте 10 доларів США бонусу за реєстрацію на Crypto.com #7) Binance


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Binance - найкраща біржа криптовалют

Binance входить до топ-5 найбільших додатків для обміну криптовалютами за обсягами торгів. Він підтримує 150 криптовалют і монет, включаючи найпопулярніші, такі як Bitcoin, Ethereum, Litecoin, а також власну монету BNB. Зараз він працює в США, Європі, Австралії та Африці.

Криптобіржа повідомила, що цього року біржею користуються понад 100 мільйонів людей.

Рекомендовано прочитати => Яку криптовалюту купити зараз

особливості

Окрім підтримки понад 100 криптовалют для торгівлі, він забезпечує двофакторну автентифікацію. Це також дозволяє криптотрейдерам, які хочуть використовувати графіки та індикатори для торгівлі криптовалютами. На відміну від Bisq, він не є децентралізованим, тобто ніхто не матиме повного контролю над крипто-гаманцем, оскільки він не буде в позиції ключів крипто-гаманця – вони зберігаються компанією. Binance доступний у понад 180 країнах світу, хоча він заборонений у Сполучених Штатах. Користувачі можуть платити за криптовалюту та продавати криптовалюту за допомогою різних способів оплати, включаючи банківські, криптографічні та кредитні картки. Комісія за торгівлю: плата залежить від однієї категорії VIP. Комісія виробника коливається від 0,0750% до 0,0525% за 30-денний обсяг торгівлі від 50 BTC і вище або дорівнює 1500 BTC. Комісія за тейкер варіюється від 0,075% до 0,0525% за 30-денний обсяг торгівлі від 50 BTC і більше або дорівнює 1500 BTC.

Детальніше => Де купити Digibyte

Оцінка: 5 зірок

=> Відвідайте веб-сайт Binance #8) Байбіт


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Bybit

Bybit — розумна та інтуїтивно зрозуміла платформа для торгівлі криптовалютою. Це полегшує функції та функції для миттєвої купівлі та продажу криптовалюти. Він надає ринкові дані в реальному часі. Він має послужний список доступності 99,9% навіть у періоди нестабільності ринку. Багатомовна підтримка доступна 24×7. Bybit побудовано на цінностях, орієнтованих на клієнта.

особливості:

Найкращу в своєму класі глибину ринку пропонує ByBit. Його потужний API допомагає проводити високочастотну торгівлю разом із блискавичними оновленнями ринку. Bybit — це платформа з найсучаснішою системою ціноутворення, системою відповідності 100K TPS, холодним гаманцем HD і розумною торговою системою. Комісія за торгівлю: щоб дізнатися про комісію за торгівлю, перегляньте зображення нижче. Це для торгівлі деривативами. Для спотової торгівлі ставка комісії виробника становить 0%, а ставка комісії тейкера – 0,1% для всіх пар спотової торгівлі.

Комісія за торгівлю Bybit

Оцінки: 5 зірок

=> Відвідайте веб-сайт Bybit #9) PrimeXBT


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

PrimeXBT

Торгова платформа PrimeXBT — найкраща у своєму класі платформа з доступом до глобальних ринків і підтримкою 24*7. За допомогою цієї платформи ви також можете заробляти, запрошуючи друзів. Він сплачує до 50% торгових зборів, сплачених ними.

Конвестування — це розумніший спосіб торгівлі, коли ви можете вибрати з найкращих трейдерів і автоматично копіювати їхню торгову діяльність. Ви можете дозволити іншим стежити за вашими угодами

PrimeXBT — це платформа для торгівлі на глобальних фінансових ринках за допомогою біткойнів, USD Tether, USDC тощо. З обліковим записом буде доступно 50+ ринків для торгівлі, криптовалютами, фондовими індексами, товарами тощо.

особливості:

PrimeXBT отримав різні міжнародні нагороди, надаючи чудові послуги онлайн-торгівлі по всьому світу. Через PrimeXBT буде доступний широкий спектр ринків. Він має низькі комісії та забезпечує швидше виконання замовлень і розширені функції платформи. Він надає розширені торгові інструменти. Комісія за торгівлю: Ви можете відкрити безкоштовний рахунок. PrimeXBT пропонує привабливі умови торгівлі, а також конкурентоспроможні комісії. Ви можете перевірити умови торгівлі та відкрити рахунок для Margin, Convesting і Turbo. Комісія за торгівлю становить 0,05% для криптовалют, 0,01% для індексів і товарів, 0,001% для основних ринків Форекс тощо.

Оцінка: 5 зірок

=> Відвідайте веб-сайт PrimeXBT #10) FixedFloat


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

FixedFloat

FixedFloat — це проста та доступна платформа обміну, яка пропонує інструменти для повного використання цифрових активів. Відповідно до ваших вимог FixedFloat може надати гнучке індивідуальне рішення. Служба включає спеціальну команду підтримки клієнтів. Рішення має міцну конструкцію та забезпечує швидку обробку.

особливості:

FixedFloat підтримує багато валют, наприклад Bitcoin, Tether, USD Coin тощо. Повністю автоматизована обробка. FixedFloat підтримує кросплатформенність. Це полегшує обмін цифровими активами за допомогою блискавичної мережі. Комісія за торгівлю: за фіксовану ставку ви сплачуєте 1% плюс мережева комісія. За плаваючу ставку ви заплатите 0,5% плюс мережева плата. Прихованих комісій немає.

Оцінка: 5 зірок

=> Відвідайте веб-сайт FixedFloat #11) Змінити ЗАРАЗ


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Змінити ЗАРАЗ

ChangeNOW — це платформа для необмеженого обміну криптовалютами без обмежень. Він надає послугу обміну Bitcoin на Ethereum, Ripple, XMR тощо. За допомогою цієї послуги немає необхідності створювати обліковий запис. Він не зберігає жодних коштів.

Для обміну буде доступно понад 400 монет. Він не накладає жодних обмежень на обмін і дозволить вам обміняти скільки завгодно. Завдяки фіатній опції він підтримує купівлю криптовалюти за допомогою карток Visa або MasterCard за допомогою стороннього партнера.

особливості:

Підтримується понад 70000 валютних пар. Він забезпечує надшвидку та безпечну систему RealRates. Це абсолютно безпечна платформа, яка надає некастодіальні послуги та не зберігає кошти. Це полегшує миттєвий криптовалютний обмін. Комісія за транзакцію: згідно з відгуками, комісія за транзакцію ChangeNOW становить від 0,5% до 4%.

Оцінка: 5 зірок

=> Відвідайте веб-сайт ChangeNOW #12) Coinmama


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Коінмама

Coinmama дозволяє купувати та продавати криптовалюту місцевими та легкодоступними методами та валютами. Способи купівлі включають VISA, SEPA, MasterCard, банківський переказ, Apple Pay, Google Pay і Skrill. При продажу ви можете отримати фіат лише на свій банківський рахунок. Біржа є однією з найстаріших у галузі, і зараз її використовують понад 3 мільйони людей у ​​188 країнах.

Купуючи біткойн та інші криптовалюти на платформі, вам не потрібно вносити гроші, і криптовалюта буде надіслана на ваш зовнішній гаманець протягом години. Оскільки ви спочатку реєструєтеся та підтверджуєте обліковий запис перед покупкою, ви можете відстежувати поточні та минулі замовлення.

особливості:

Академія – навчіться торгувати криптовалютою. Програма лояльності Створіть довгостроковий криптопортфель вартістю до 100 мільйонів доларів за допомогою сервісу White Glove від компанії. Щоденні максимальні покупки на суму до 50 000 доларів США за допомогою SEPA, SWIFT і Faster Payment, але 750 доларів США для кредитних і дебетових карток. 1-3 робочих дні для покупки в залежності від способу оплати. Продайте криптовалюту на суму до 15000 доларів США та отримайте платіж у банку. Торгові комісії: 0% для SEPA, 0% SWIFT для замовлень понад 1000 доларів США (інакше 20 фунтів стерлінгів), 0% для швидших платежів лише у Великобританії та 4,99% доларів США за кредитну/дебетову картку.

=> Відвідайте сайт Coinmama #13) Cash App


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Cash App - найкраща біржа криптовалют

Cash App by Square — дуже популярна програма для iOS і Android для надсилання та отримання однорангових грошей у Сполучених Штатах, хоча наразі вона працює в багатьох інших країнах.

Він не стягує плату за гроші, надіслані або отримані через банківські рахунки та дебетові картки, але 3% стягується за платежі кредитною карткою та 1,5% за банківські миттєві депозити.

Наразі він працює як криптобіржа, що дозволяє користувачам купувати та продавати криптовалюту в додатку, хоча наразі він підтримує лише біткойни , з обіцянкою підтримки інших криптовалют пізніше.

особливості

Це оноранговий зв’язок, у якому ви можете переказувати гроші зі свого гаманця іншим користувачам напряму без посередників. Високий ліміт транзакцій у 100 000 доларів США для користувачів BTC. Низька вартість відправлення та отримання через банки. Простий у використанні. Дорого для користувачів кредитних карток. Наразі дозволяє лише BTC і жодних інших криптовалют. Комісія за торгівлю: безкоштовно для надсилання та отримання через банки. Комісія у розмірі 3% стягується при платежах кредитною карткою та 1,5% при банківських миттєвих депозитах.

Оцінка: 4,5 зірки

Веб-сайт: Cash App

#14) Біск


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

bisq - найкраща біржа криптовалют

Bisq — це настільна та мобільна програма (iOS та Android), яка дозволяє користувачам купувати та продавати біткойни в обмін на їх місцеві валюти в їхніх країнах. Він працює на одноранговій основі, оскільки ви можете надсилати та отримувати крипто від людей напряму.

Користувачі сплачують комісію за торгівлю в BTC. У цьому випадку виробники або ті, хто розміщує угоди чи замовлення на суму 1 BTC на платформі, платять 0,10%, тоді як ті, хто купує або приймає замовлення (тейкери), платять 0,70%.

Трейдери також можуть обрати платіж у криптовалюті BSQ, де вони платять 0,05%, коли вони розміщують замовлення як виробники вартістю 1 BTC, тоді як ті, хто купує в BSQ, платять 0,35% на стороні покупця.

Користувачі можуть отримати ощадний рахунок, якщо вони мають державне посвідчення особи, але це не обов’язково для тих, хто торгує криптовалютами.

особливості

Децентралізовано без точки відмови. Для ідентифікації не потрібен KYC. Окрім підтримки мобільних пристроїв, користувачі можуть платити 26 різними варіантами. Деякі способи оплати сповільнюватимуть користувачів. Обсяги транзакцій низькі. Комісія за торгівлю: виробники сплачують 0,10%, а учасники сплачують 0,70%.

Оцінка: 4,5 зірки

Рекомендована література => Де купити XRP – дізнайтеся про найкращі платформи для купівлі Ripple XRP

#15) Кракен


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Kraken - найкраща біржа криптовалют

Kraken – розташований у Сполучених Штатах, працює з 2011 року та доступний у 48 штатах США та 176 країнах. Ця біржа криптовалют підтримує та перераховує 40 криптовалют, включаючи найпопулярніші подібні до BTC.

Дійсно, Kraken є однією з 10 найбільших криптовалютних бірж за щоденними обсягами транзакцій на ринку. Він вважається дуже безпечним для торгівлі, оскільки він ніколи не був зламаний, на відміну від Binance або Coinbase, які є іншими його конкурентами.

Рекомендовано прочитати =>> Найкращі альтернативи Coinbase

особливості

Вважається дуже безпечним для торгівлі. Низькі комісії – нижчі, ніж у Coinbase. Серед інших варіантів користувачі можуть оплачувати операції за допомогою MasterCard, банківських переказів і банківських карток. Для торгівлі підтримуються 40 різних криптовалют. Має мобільний додаток. Також надає такі аналітичні інструменти, як Coinbase, які корисні трейдерам криптовалюти. Жодної соціальної торгівлі чи копіювання. Максимальна щоденна сума торгівлі становить 100 000 доларів США. Комісія за торгівлю: комісія виробника коливається від 0,16% до 0,10% за 30-денні обсяги транзакцій від 0 до 500 000 доларів США. Комісія за тейкер коливається від 0,26% до 0,20% за 30-денні обсяги транзакцій на однакову суму.

Оцінка: 4,5 зірки

Веб-сайт: Kraken

#16) Bittrex


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

бітрекс

Bittrex підтримує торгівлю між криптовалютами та перераховує найбільшу кількість криптовалют, тобто понад 190, якими користувачі можуть торгувати різними криптовалютами. Біржа вважається дуже безпечною та швидкою у здійсненні угод, хоча підтримки вважається недостатньою.

Bittrex, яка базується в Сіетлі, штат Вашингтон, розпочала роботу в 2014 році, а команда, що стоїть за біржею, має понад 50 років досвіду роботи в Microsoft, Amazon, Blackberry, Qualys та інших компаніях. Криптобіржа має високий 24-годинний обсяг торгів у $225 425 248, будучи однією з найвищих бірж або входить до 15 найкращих бірж.

Окрім високого рівня безпеки та швидкості здійснення угод, ви також отримуєте переваги від низьких комісій – фіксована ставка 0,25% за кожну угоду, фактично є найпростішим варіантом пояснення комісії, який ми бачили для бірж криптовалют.

особливості

Чіткіша та простіша політика комісій, ніж більшість бірж. Повинен підтримувати дуже велику кількість криптопар для торгівлі на платформі. Він безпечний у використанні та потребує мало інформації від користувачів для перевірки. Jumio, сервіс, який криптовалюта використовує для перевірки, може перевірити 100 мільйонів людей у ​​200 країнах. Користувачам потрібно лише ідентифікувати себе, вказавши свої імена, адресу та дату народження. Може використовуватися або доступний у більшості країн світу. Біржа не підтримує фіатну торгівлю. Має погану історію обслуговування клієнтів і претензії щодо шахрайства. Комісія за торгівлю: Bittrex стягує фіксовану комісію в розмірі 0,25% за всі операції.

Оцінка: 4,5 зірки

Веб-сайт: Bittrex

#17) Coinbase


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Coinbase - найкращі криптовалютні біржі

Coinbase є найпопулярнішою криптобіржею в Сполучених Штатах. Він був заснований у 2012 році та повністю регулюється та має ліцензію на діяльність у Сполучених Штатах, у понад 40 штатах і територіях.

Вважається, що він знижує бар’єри доступу до криптовалюти в Сполучених Штатах та інших країнах. Він простий у використанні та пропонує застраховані кастодіальні послуги. Він підтримує багато криптовалют. Версія Pro дозволяє користувачам використовувати діаграми та індикатори для дешевшої торгівлі криптовалютою.

особливості

Він підтримує біткойн, а також багато інших монет. Ліквідність або щоденні обсяги торгів дуже високі, що дозволяє людям легко знаходити свої угоди або легко обмінювати криптовалюту на багато варіантів криптовалюти. Він не є децентралізованим, на відміну від інших варіантів, таких як Bisq, тобто оскільки вони не володіють ключами крипто-гаманця, користувачі не можуть повністю контролювати зберігання своєї криптовалюти та заощаджень у цілому, як вони б. Це може бути небезпечно у разі злому або несподіваного наближення. Комісія за торгівлю: Комісія, що стягується, становить від 0,99 до 2,99 доларів США залежно від вартості в доларах.

Оцінка: 4,5 зірки

Веб-сайт: Coinbase

#18) Swapzone


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Swapzone.io - найкращі криптовалютні біржі

Swapzone — це криптовалютна біржа для торгівлі понад 300 монетами навіть без реєстрації на платформі. Це дуже добре для тих, хто шукає конфіденційності в криптотрейдингу.

Ця біржа криптовалют дозволяє миттєво обмінювати криптовалюти та криптовалюти. Він працює як агрегатор обміну криптовалютами, що дозволяє користувачам порівнювати можливості обміну криптовалютами на різних біржах.

Як тільки трейдер знайде можливість, він або вона зможе поміняти монети на одній платформі, не залишаючи її, завдяки використаному API. Трейдери можуть сортувати угоди за найкращими ставками для спрощення порівняння. Він був заснований у 2020 році.

особливості

ористувачеві не потрібно мати особистий обліковий запис. Внутрішній обмін з користувачем без необхідності залишати сервіс для обміну криптовалют. Підтримує понад 300 криптовалют і монет для торгівлі. Забезпечує службу підтримки 24/7. Спрощена інтеграція API. Комісії за торгівлю: як криптовалютний агрегатор, ви знаходите на ньому курси, які можуть відрізнятися від однієї криптовалютної біржі до іншої, перш ніж почати торгівлю.

Оцінка: 4,5 зірки

Веб-сайт: Swapzone

#19) Xcoins.com


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

Xcoins - найкращі криптовалютні біржі

Xcoins.com — це криптобіржа на Мальті, яка полегшує торгівлю різними парами криптовалют у понад 100 країнах за допомогою різних способів оплати, включаючи банківський переказ, кредитну картку та PayPal. Заснована в 2016 році компанія, що стоїть за криптобіржею, базується в Сполучених Штатах.

Біржа була започаткована з місією зробити купівлю біткойнів плавною та легкою для початківців і тих, хто не має досвіду роботи з криптовалютою.

Недолік полягає в тому, що для тих, хто використовує кредитні або дебетові картки для платежів , стягується висока комісія за обробку в розмірі 5% . Він має хороший обсяг торгівлі близько 1000 BTC щодня. Біржа також працює як некастодіальна. Згідно з онлайн-оглядами, біржа здійснила транзакції на суму понад 125 мільйонів для 250 000 клієнтів у 167 країнах.

особливості

5% стягується як комісія за обробку дебетової або кредитної картки. Це стандартна ставка, але більшість інших більш популярних криптовалютних бірж беруть близько 3%. Він не підлягає зберіганню, тобто не пропонує жодної послуги цифрового гаманця. Обмін простий для новачків. Реєстрація займає лише 2 хвилини. Може використовуватися в більш ніж 167 країнах для купівлі та продажу криптовалюти. Замовлення обробляються протягом 15 хвилин, що досить повільно в порівнянні з багатьма іншими біржами, які роблять це майже миттєво. Ті, чиї транзакції не завершені протягом 15 хвилин, мають наступні транзакції без комісії. Пропонує чудову підтримку клієнтів – підтримку 24/7 через чат, телефон та електронну пошту. Перевірка користувачів відбувається практично миттєво, її виконання займає всього кілька хвилин. Користувачі повинні надати водійські права або паспорти, національні посвідчення особи та селфі як доказ того, що вони живуть. На Мальті регулюється купівля та продаж криптовалют, KYC є обов’язковим для клієнтів. Немає мобільного додатку, хоча він планується. Веб-сайт адаптований до мобільних пристроїв. Комісія за торгівлю: 5% стягується як комісія за обробку дебетової або кредитної картки.

Оцінка: 4,5 зірки

Веб-сайт: xcoins

#20) CEX.io


Топ 20 Найкращих Крипто Бірж 2023

CEX.io - найкращі криптовалютні біржі

CEX.io було створено в Лондоні в 2013 році і дозволяє користувачам купувати та продавати свої цифрові криптовалюти, а зняття грошей здійснюється через банківські рахунки або VISA та інші дебетові та кредитні картки. Кілька інших способів оплати доступні для тих, хто купує криптовалюту, включаючи Swift і криптовалюти.

Ті, хто торгує великими обсягами криптовалют, можуть отримати комісію. Біржа повідомила, що на її платформі криптотрейдингу зареєстровано понад 3 мільйони користувачів.

Той факт, що його ніколи не зламали, створює картину безпечної та захищеної криптоторгівельної платформи. Як клієнт, ви також можете захистити свій обліковий запис за допомогою 2FA, а також є захист від хакерів і захист облікового запису з кількома підписами.

особливості

Пропонує цілодобову підтримку клієнтів електронною поштою, телефоном і чатом. 0705347905 Біржа підтримує 99% усіх країн світу та 47 штатів США. Існує конкурентна комісія для тих, хто торгує великими обсягами криптовалют на біржі. Також є пропозиції для маркетмейкерів. Біржа використовує вдосконалені алгоритми підбору замовлень для надійних книг замовлень і їх виконання. Це означає, що легше знаходити ваші замовлення, і ті, хто займається високочастотною торгівлею, і ті, хто використовує стратегії скальпування, також можуть торгувати ефективно. Комісія за торгівлю: Комісія за торгівлю залежить від 30-денного обсягу торгів клієнта. Ті, хто має обсяг торгівлі від 5 BTC або менше до 100 BTC, сплачують комісію від 0,25% до 0,20%. Комісія виробника становить від 0,16% до 0,12%.

Оцінка: 4,4 зірки

Веб-сайт: CEX

Висновок Найкращі криптовалютні біржі – це ті, які пропонують безпечні, прості у використанні платформи з високими обсягами торгівлі, на яких клієнти можуть торгувати декількома криптовалютами та платити кількома способами оплати.

Для трейдерів акцій і форекс є біржі, які пропонують поєднання цього та криптовалюти, і вони є найкращими альтернативами для диверсифікації.

Рекомендована література =>> Криптовалюти з найвищою нормою прибутку

Криптобіржі стягують різні комісії, і в основному вони матимуть високі комісії за кредитні та дебетові картки, ніж за онлайн-платіжні методи та банківські рахунки. Децентралізовані біржі, які використовують блокчейн, вважаються найбільш безпечними.

Корисні посилання

Топ-10 Найкращих Криптовалютних Бірж Із Низькими Комісіями [Рейтинг 2023]

NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

11 найкращих крипто кранів 2023 року



Більше схожих статей на тему:
Крипто Біржі

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024