NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023Цифрові валюти продовжують свій активний розвиток. І поступово вже пов'язуються з індустрією онлайн-ігор. Тому не тільки трейдери, а й дедалі більше звичайних людей починають виявляти інтерес до криптовалютних ігор. Особливо за умови, що на них можна заробити. Даний матеріал допоможе розглянути найкращі NFT ігри для заробітку.

Добірка найкращих NFT ігор NFT ігри 2022 допоможуть не тільки добре провести час, а й підзаробити. Донат потрібно не завжди. Але вкладення рівноцінно відбиваються наступного заробітку.

Calvaria - карткова NFT-гра з потенціалом заробітку, в якій вам доведеться вступати в баталії за допомогою різноманітних унікальних персонажів.

RobotEra – нова крипто-пісочниця, в якій гравцям за допомогою роботів-аватарів доведеться побудувати та освоїти новий світ. Silks – динамічна NFT-гра, яка стане просто знахідкою для шанувальників кінного спорту.

Tamadoge – NFT-гра, що поєднує Тамагочі, мем Doge та можливість отримувати винагороди.

Battle Infinity - гра на базі концепції Play to Eearn (грай та заробляй).

Lucky Block – децентралізована онлайн-гра.

Alien Worlds – легкий, але цікавий геймплей.

Axie Infinity – один із найпопулярніших ігрових NFT-проектів.

Battle Racers – оригінальний екшен із гонками.

Gods Unchained – гра із можливістю створення власних NFT.

Sandbox - відома гра з різними варіантами заробітку.

Sorare – найпопулярніша гра на футбольну тематику.

Splinterlands – щоб заробляти, необов'язково розумітися на блокчейні.

Town Star – від творців «Веселої ферми».

Waves Ducks - качина ферма з різними варіантами заробітку.

NFT ігри, що заслуговують на увагу

Черепа

Якщо трейдер ще не знайомий з такими іграми і не відчував своїх сил, можна легко загубитися серед сьогоднішнього розмаїття. Тому далі пропонується більш докладний аналіз ігор, перерахованих у списку вище. Підходять ці NFT ігри як для телефону, так і для комп'ютера.


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

Calvaria - це перспективний ігровий блокчейн-проект, який нещодавно запустив передпродаж нативного токена під назвою RIA. Попереднє придбання дозволить надалі отримати гарний прибуток завдяки механіці Р2Е.

Повна назва проекту Calvaria: Duels of Eternity. Це гра, де можна купувати карти персонажів, кожен із яких по-своєму унікальний. Майданчик є ігровим світом, де ці карти можна використовувати в поєдинках проти інших користувачів, і отримувати за це нагороди, а також, за бажання, обмінюватися ними.

NFT-карти ігрових персонажів можна об'єднувати в групи в межах одного всесвіту, тому охочі купити кілька карток відразу можуть це зробити. Всі торгові операції проводяться на внутрішньоігровому ринку майданчика, але також проект інтегрований з іншими торговими майданчиками, наприклад OpenSea.

Гравці Calvaria мають доступ до різних арен для проведення битв, що дає можливість урізноманітнити процес та отримувати нові враження від гри.

Плюси:

можливість вигідно купити нативний токен у рамках поточного пресейлу; інтеграція із відомими маркетплейсами; змагання з іншими гравцями, щоб заробляти ; можливість заробляти торгівлі NFT.

РоботЕра


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

Новий метавсесвіт, що отримав назву RobotEra, прийде до вподоби тим, хто любить проекти, схожі на SandBox. Основні персонажі цієї гри - роботи, які стануть аватарами гравців - їх провідниками в новому світі. У кожного такого робота є власна ділянка землі, але також гравець отримає можливість взяти участь у повноцінному розвитку світу.

Займаючись дослідженням власних земель, гравці зможуть знаходити різні корисні ресурси, які можна використовувати для створення спеціальних роботів-помічників. Зокрема, такі помічники необхідні для поєдинків з роботами інших користувачів, оскільки аватари в боях брати участь не можуть.

Це мультивсесвіт з великою NFT-спільнотою, і тут точно не буде місця для нудьги. Нагороди у вигляді нативного токена TARO допоможуть непогано заробити - вже відкритий попередній продаж, він триватиме всього 3 етапи, тому зацікавленим варто поквапитися, поки ціна з 0.020 USDT не піднялася ще вище.

Переваги проекту:

безмежні можливості для створення нової місцевості; можливість створювати NFT; перспективна дорожня карта. Відвідати RobotEra

ШОВК


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

Silks - спортивна NFT-гра, яка припаде до смаку не тільки шанувальникам стрибків, але і просто любителям верхових коней. Вона також належить до найбільш очікуваних проектів категорії «заробляй граючи».

Цікава особливість – гравцям надається маса докладної інформації про реальні чистокровні скакуни, від родоводу до результатів змагань. NFT в економіці гри досить багато - це не тільки коні, але також стайня, земля і навіть аватари вершників. Кожна деталь має цінність для існування цієї метавсесвіту.

Щоразу, коли реальний аналог токенізованого коня дає потомство або займає призове місце у змаганні, гравець отримує нагороду. Якщо у користувача не вистачає часу або недостатньо навичок, щоб доглядати скакунів, він може закласти їх на громадській конефермі, щоб отримати нагороду за ставки. Допускається самостійно зводити кінські ферми на землях Silks, за прийнятну фіксовану плату, а також частку від нагород, яку приносять коні.

Переваги Silks:

фентезійна гра, пов'язана з реальним світом; багато докладної інформації про скакунів; один із найочікуваніших NFT-проектів. Відвідати Silks

Тамадоге


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

Скріншот гри Tamadoge Tamadoge – це перспективна NFT-гра, геймплей якої може залучити велику кількість казуальних геймерів. Команда поєднала ігрову механіку Тамагочі з мемом Doge.

Головний персонаж гри - щеня Tamadoge, яке є NFT-токеном. ТАМА використовує технологію NFT, щоб зробити кожного вихованця унікальним, зі своїми індивідуальними характеристиками, які призначаються випадковим чином. Ви можете купувати, продавати та обмінюватися ними з іншими гравцями у будь-який час. Також у грі передбачено спеціальний магазин – Tamadoge NFT Petstore, в якому можна буде купувати вихованцям їжу, аксесуари, іграшки, а також нових вихованців. Усі угоди здійснюються з допомогою монети TAMA з нульовим податком на транзакції.

Вихованці зростатимуть і розвиватимуться під наглядом своїх власників. Їх можна дресирувати та влаштовувати бої з іншими вихованцями. Бої відбуваються на арені, а переможці отримають очки Dogepoints. Гравці з найбільшою кількістю очок наприкінці місяця отримують додаткові токени TAMA. 65% усіх токенів, витрачених у Tamaverse, відправляються до призового фонду. Загальна сума ділиться між найкращими гравцями щомісяця.

Спочатку доступ до домашніх тварин Tamadoge буде здійснюватися через веб-додаток, а мобільний AR-додаток (додаток доповненої реальності) з'явиться у 2023 році. Завдяки технології AR, власники зможуть "оживити" своїх вихованців та подивитися на них у реальному світі.

Придбати TAMA NFT можна на платформі Opensea.

Плюси та особливості NFT-ігри Tamadoge:

інноваційне застосування NFT в AR-додатку; нульовий податок на угоди ТАМА; 65% витрачених токенів йдуть у призовий фонд; 5% токенів спалюються з кожної транзакції.

Купити Tamadoge NFT

Battle Infinity


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

Battle Infinity NFT гра Розробники Battle Infinity стверджують, що ідея створення платформи полягає у скоєнні справжньої революції у світі децентралізованих ігор. Концепт Play to Earn є популярним серед багатьох. І ігор на цій основі на сьогоднішній день існує велика кількість. У чому і дозволяє переконатися ця ігрова платформа. Метаверс у поєднанні з блокчейном відрізняється прозорістю, а також обіцяє високий рівень безпеки засобів користувачів. Завдяки чому неважко зосередитися на грі та отримувати задоволення безпосередньо від процесу, не турбуючись ні про що інше.

Особливості Battle Infinity такі:

Автоставка. Отримання дивідендів на кілька заблокованих токенів. Автоліквідність. Допомагає стабілізувати ціну токенів за рахунок того, що ліквідність додається до пулу автоматично. Автотакси. Комісія, яку кожен користувач оплачує проведення транзакції. Плюс у тому, що сума нарахувань невелика. Також наявність опції антибот буквально не дозволяє ботам робити будь-які дії щодо вартості токенів.

Підписуйтесь на офіційний Telegram канал Battle Infiity .

Плюси:

гарантована прозорість; підвищений рівень захисту; популярність серед користувачів.

Щасливий блок


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

NFT Lucky Block гра Lucky Block – це найбільша децентралізована блокчейн-гра на сучасній міжнародній арені. Ведучи роботу над проектом, розробники бажали спроектувати для гравців майданчик, який не має географічних кордонів і не прив'язаний до певних грошових знаків.

Замість придбання звичних лотерейних квитків за фіат гравець може вкластися в нативну криптовалюту майданчика LBLOCK. Цей актив необхідний оплати транзакцій.

Платформа створена на основі блокчейну. Тому всі розіграші прозорі та чесні. Особливо у порівнянні зі стандартними системами лотерей. Завдяки тому, що блокчейн-технологія допомагає криптовалютній лотереї залучити гравців буквально з усього світу. Незалежно від їхньої професії або географії проживання. Крім того, процес виплат стає швидшим.

Це означає, що у Lucky Block чудові перспективи розвитку і на неї безперечно варто звернути увагу.

Примітно, що власникам нативної криптовалюти цієї онлайн-лотереї навіть не потрібно грати регулярно. Завдяки монетам вони все одно отримуватимуть пасивний дохід, за аналогією зі стейкінгом.

Плюси:

вражаючі нововведення; перспективна перспектива розвитку; потенційний прибуток

Чужі світи


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

Alien world грай та заробляй Alien Worlds – цікава децентралізована екосистема, здатна зімітувати економічне співробітництво чи суперництво між гравцями. Суть її в тому, що мешканцям Землі було передано особливі знання. Завдяки їм відтепер можна досліджувати інші планети та видобувати корисні копалини. Конкуренція в ігровому процесі відбувається за Трілліум (або TLM). Він потрібний, щоб контролювати протиборчі автономні організації. Так звані планети DAOs. А також отримати доступ до допоміжних особливостей гри.

На платформі Alien Worlds гравець може купити NFT, щоб з їх допомогою видобувати TLM, брати участь у битвах та виконувати ігрові завдання. Залежно від обраної стратегії користувач може купувати і зберігати або витрачати NFT-об'єкти.

Усього в ігровому всесвіті існує кілька окремих планет. І кожна має власну децентралізовану організацію. Ділянки планет – це NFT із власним параметром. Наприклад, це кількість криптовалюти, швидкість видобутку та ін. Ділянки можна використовувати як завгодно. Що стосується внутрішньоігрових токенів, вони застосовуються для придбання ігрових предметів та проходження завдань. Але й на них можна заробити.

Плюси:

геймплей простий; кожна з досліджуваних ділянок унікальна; сюжет багатозадачний.

Axie Infinity


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

Axie Infinity нфт гра У проекту Axie Infinity на сьогоднішній день, ймовірно, найбільша кількість фанатів, порівняно з іншими варіантами ігор цієї тематики. Цікаво, що більшість фанатської бази проживає в азіатських країнах.

Суть гри в тому, щоб розводити NFT-звірят під назвою Axie. Кожен має власний генетичний код і тому по-своєму унікальний. Але, як і в реальності, деякі позитивні та негативні характеристики передаються нащадкам після схрещування. Отриманими звірятами можна торгувати на внутрішньому ринку. Чим більше у звіра унікальних особливостей, тим рідкішим він вважається. Отже, коштує дорожче.

Щоб розпочати гру, потрібно купити не менше трьох Axie. Звірята використовуються не тільки для схрещування, але також для баттлів між гравцями, виконання внутрішньоігрових завдань та проходження пригод. Зручно, що цей варіант відноситься до розряду NFT ігор на Андроїд.

«Домашня база» гравця – віртуальна ферма, де можна розводити та прокачувати звірят. Гравцям бажано дбати про покращення бойових характеристик своїх вихованців. Тоді потомство вийде вражаючим і його можна буде продати дорожче.

У кожного звіра свої вміння, тому різноманітність забезпечена.

Плюси:

належить до найпопулярніших ігор цього сегмента; можна створювати унікальні НФТ та торгувати ними прямо у грі; заробити можна не лише на розведенні Axie. Загалом гра досить сильна схожа на Tamadoge, про яку ми розповідали раніше. Однак творці Tamadoge гарантують, що їхня гра ніколи не перейде від концепції Play to Earn до концепції Pay to Play. Тоді як Axie іноді вимагає від гравців заплатити – найняти іншого персонажа – щоб брати участь в іграх.

Грати в Calvaria *Зверніть увагу, що може знадобитися невелика кількість ETH для покриття плати за газ при купівлі за допомогою картки/USDT.

Бойові гонщики


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

battle racers нфт гра Ключовий сенс гри в поєднанні найрізноманітнішої зброї та деталей для створення найпотужніших авто. Гравцям доведеться схрещувати різні деталі, щоб отримати заповітну перевагу на трасі. По суті, це екшен-аркада, де гравці можуть проектувати, створювати і брати участь у гонках, змагаючись між собою на своїх мініатюрних машинках.

Мета гравця у створенні ідеального авто, із застосуванням навичок та наявної інформації. За рахунок тих чи інших деталей можна ставити в пріоритет конкретні характеристики. Наприклад, замість швидкості головним «козирем» стане маневреність чи вогнева міць. Гравець сам вибирає, на чому зосередитись для отримання довгоочікуваної перемоги. Зібравши високотехнічну машину, пізніше її не важко буде продати за цифрову валюту.

Гра починається у гаражі, де можна розпочати створення власного гоночного боліда. Спочатку гравець має доступ тільки до базових елементів. Але в міру розвитку відкриваються нові деталі для майбутніх поліпшень.

У кожного екземпляра всього вісім категорій частин: бампер; бустер; колеса; двигун; зброю; спойлер. Кожна з деталей вносить свої переваги у продуктивність та інші характеристики готового транспорту.

Плюси:

чудовий варіант для любителів авто; можливість експериментувати та заробляти; гонки з битвами.

Боги звільнені


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

gods unchained nft грати Gods Unchained є безкоштовною картковою грою. Суть у тому, що гравці мають збирати картки. Зробити це можна, виграючи поєдинки чи купуючи потрібні в іншого гравця.

Щоб здобути перемогу у турнірі, потрібно, щоб рівень життя супротивника обнулився. За перемогу надаються очки досвіду. Коли шкала заповнюється, гравець переходить на новий рівень і нагороджує нові карти для колекції. Кожну картку можна виставити на продаж на ринку гри. Як оплату приймаються GODS – нативні токени. Мета гри – здобути максимальну кількість перемог та зібрати всі колекції карток.

Якщо порівнювати проект зі стандартними картковими іграми, NTF тут є своєрідним захистом від нерфів, які здатні внести розробники. Блокчейн Ethereum не дозволяє занижувати параметри карт.

Відразу після реєстрації новачки отримують доступ до початкової колоди. Це означає, що вони мають можливість взяти участь у турнірі. Примітно, що набір гравцям надається не той самий. З накопиченням досвіду гравець може робити віртуальні предмети колекцій. Використовувати їх самостійно чи продати.

Плюси:

безкоштовна гра; картками можна торгувати; можна робити NFT.

Пісочниця


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

Sandbox грай та заробляй Досить відома гра Sandbox була створена на базі блокчейну ЕТН. Однією з її цікавих особливостей є наявність нативної цифрової валюти під назвою Sand. За своєю суттю, це масштабний метавсесвіт. Користувачі можуть:

створювати власні ігри; грати в ігри інших користувачів; просто вкластися у «землю». Земля та інші віртуальні активи тут – це NFT-токени, якими можна розпоряджатися на власний розсуд. У тому числі пустити в обіг, скориставшись ігровою монетою SAND.

Пісочниця (так перекладається назва гри), ймовірно, одна з найвідоміших блокчейн-ігор, яка допомагає вільно заробляти за допомогою NFT-токенів. І заробляти дуже непогано. Як приклад можна згадати такий випадок: цифрову ділянку, яка «сусідувала» з ділянкою, що належить відомому реперу Snoop Dogg, вдалося продати за $450 тис. Відомо, що нещодавно власник цієї цифрової ділянки перепродав її за 347 ЕТН.

Для більш комфортної гри розробники забезпечили користувачів зручним редактором, який суттєво спрощує роботу з анімацією та іншими складовими для створення незамінних токенів.

Плюси:

відома гра на базі надійного блокчейну; є можливість заробити великі суми; кілька варіантів заробітку на вибір.

Cестра


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

sorare футбольна NFT гра Sorare – ігровий проект на футбольну тематику, також створений на базі ЄТН. Гравці повинні формувати спеціальні команди та збирати колекційні карти, якими можна торгувати або обмінюватися. Кожна з транзакцій буде записана до блокчейну. Нагороди у грі надаються, залежно від прогресу, кількості перемог та успішно виконаних ігрових квестів.

Якщо вірити статистиці, Sorare належить до популярних NFT-ігор, адже реєстрацію в ній пройшли понад 600 тис. користувачів.

Отримання нагород залежить також від голів. Гра дозволяє залучати рефералів. Гравець отримує додаткові нагороди не лише за залучення новачків. Але, зокрема, і за їхню активність.

Початківцям надається набір карт. Однак вони помітно слабкі за своїми якостями. І розраховувати на активний ігровий розвиток, користуючись лише ними практично неможливо. Таким чином, гра ненав'язливо підштовхує користувачів до донату. Тобто вкладенням у сильніші карти.

чудовий вибір для любителів футболу; багато можливостей отримання нагород; є реферальна програма.

Splinterlands


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

splinterlands колекційна карткова nft гра Splinterlands – ще одна гра. Для того, щоб збирати повноцінні колекції. У цій блокчейн-грі NFT - це внутрішньоігрові персонажі, наділені конкретними характеристиками. Завдяки їм можна перемагати тих чи інших суперників. Поєдинки проходять без жодної участі власника карток, якому відводиться роль спостерігача. Але результат бою залежить, загалом, від команди карт і об'єднаних характеристик.

Унікальна особливість гри в тому, що здобути перемогу може будь-який учасник, незалежно від рівня досвіду або зібраних комбінацій.

Якщо користувач шукає NFT ігри для iPhone, варто звернути увагу. NFT картки персонажів можна продавати, виставляючи їх у спеціальних внутрішніх торгах. І це можна виділити в окремий плюс. Оскільки варто зауважити, що у грі не обійдеться без вкладень. Для того, щоб почати грати, користувач повинен купити за кілька доларів базову колоду з 30 карток. Також користувачі відзначають, що не обов'язково мати глибокі знання в теорії роботи блокчейну для того, щоб зрозуміти, як грати і почати заробляти.

Плюси:

можна грати, навіть не розбираючись у суті роботи блокчейну; завжди є шанс перемогти, навіть якщо противник сильніший; зроблені вкладення завжди окупаються.

Town Star


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

townstar nft гра Town Star привертає увагу насамперед тим, що вона не потребує вкладень. Ігровий всесвіт є симулятором, блокчейн-містечком, який необхідно облагородити. І на це гравець має лише один тиждень. Як тільки термін вийде, буде визначено переможця, який нагороду отримає нативні токени GALA. Ними можна користуватись в інших ігрових проектах або можна реалізувати.

Для гри необов'язково вкладатись. Але наявність деяких ігрових NFT збільшить шанси виграти. А на них доведеться витратитись.

Гра нагадує знамениту «Веселе ферму». Цікаво, що цей блокчейн проект розроблений саме творцями тієї гри. Але цього разу під керуванням гравця виявиться не просто ферма, а ціле місто. У ньому можна будувати, наймати робітників і навіть вільно взаємодіяти з іншими такими самими гравцями.

Внутрішньоігрові предмети це NFT, які можна знайти та купити як на внутрішньоігровому ринку, так і за його межами. Щодо заробітку, він здійснюється не лише за рахунок щотижневих нагород. Для отримання монет доступні фармінг та щоденні завдання. Але не можна не врахувати, що пасивного заробітку тут не передбачено. Отримати монети можна лише щось роблячи.

Плюси:

можна грати без донату; є варіанти заробітку; предмети для гри можна знайти і поза грою.

Хвилі Качки


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

waves ducks таємна NFT-спільнота Блокчейн-проект Waves Ducks був створений у РФ, проте швидко набув популярності на міжнародному рівні. Гра по-своєму нагадує Axie. Суть у тому, щоб розводити качок. Щоб розпочати гру, потрібно купити внутрішньоігрові токени під назвою EGG. І таким чином розпочати розвиток повноцінної качиної ферми. У внутрішньому магазині дорослих качок можна купувати та продавати. Кількість бонусів рівноцінна часу, проведеному у грі.

Також на процес гри впливають зовнішній вигляд та характеристики виведених качок. Суть у тому, що кожна качка є унікальною, тому і є предметом колекціонування. Там можна зустріти навіть екземпляри, що нагадують на вигляд знаменитостей. Наприклад, Doge, Ілона Маска чи Сатоші Накамото.

У процес виведення нової качки закладено принцип генетики. Так, наприклад, якщо схрестити качок Ілона Маска та Харлі Квін, «нащадок» отримає відповідні елементи зовнішності. Крім магазину, заробляти гравцям допомагають і самі качки, генеруючи пасивний дохід. Розміри прибутку залежать від загальної кількості та унікальності качечок.

Плюси:

доступний пасивний дохід; можна торгувати створеними NFT; геймплей простий. Що являє собою NFT NFT, інакше кажучи, це незамінний токен. Унікальна позначка у блокчейні, яка також містить інформацію про власника, що підтверджує право володіння.

Криптовалюти або фіат ідентичні і можуть бути замінені один одним відповідно до номіналу. Щодо НФТ, це унікальний твір. Ось чому вони набули такого широкого поширення в області блокчейн-ігор, а також цифрового колекціонування.

поширені стандарти NFT це:

BEP-721 на BSC; ERC-721 на ЄТН. Цінність незамінних токенів пропорційна їх рідкості. Але бувають і винятки.

Якщо НФТ створено знаменитістю, цінова категорія токена залежатиме також від рівня популярності зірки.

Відвідати Tamadoge NFT *Зверніть увагу, що може знадобитися невелика кількість ETH для покриття плати за газ при купівлі за допомогою картки/USDT.

NFT-ігри – що це? NFT-ігри


NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

NFT-ігри – це онлайн-проекти, створені на базі блокчейнів та смарт-контрактів. Ті наділяють цей вид цифрових розваг цілим переліком характерних прикмет. Зокрема, це:

децентралізованість; ступінь анонімності; рівень прозорості та ін. Примітно, що для такого дозвілля доведеться завести криптовалютний гаманець, якщо його ще немає. Також, ігри на базі блокчейна поділяються на кілька видів:

NFT. Гравець отримує в нагороду або може сам створювати НФТ, власником яких він і буде. Це може бути будь-який ігровий предмет від персонажа до зброї. P2E. Гравцеві пропонується нагорода за активність. Безкоштовні. Донат не обов'язковий, а добровільний. Примітно, що отримані чи створені НФТ прив'язані не до гри, а до гаманця власника. Тому їх можна вільно продавати інших майданчиках.

Перелічені пункти необов'язково самостійні і можуть характеризувати той самий ігровий проект.

Як заробити у такій грі Загалом алгоритм заробітку в криптовалютній грі виглядає так:

Реєстрація та створення профілю. Купівля стартових токенів за монети або фіат (якщо не передбачено можливості використовувати безкоштовний набір). Підвищення ігрового рівня шляхом заробітку монет та підвищення цінності наявних активів. Стандартно заробіток не можна назвати великим. Такі суми зазвичай доступні лише у спеціальних розіграшах. Виставляє активи на продаж. Після угоди отримані кошти можна вивести чи використати подальший внутрішньоігровий розвиток. Переваги та недоліки криптовалютних ігор NFT плата Як і у будь-яких інших цифрових розваг, у НТФ-дозвілля є свої плюси та мінуси. До перших, наприклад, можна віднести такі пункти:

Децентралізація. Застосування розумних контрактів робить процес гри децентралізованим. Що передає частину «влади» до рук безпосереднього гравця і викликає ще більше інтересу. Прозорість. Ризик шахрайства зводиться нанівець. Різноманітність. Сьогодні існує досить багато жанрів, як і в звичайній ігровій індустрії. Аркади, гонки, стратегії та ін. Кожен зможе знайти щось, що підходить своєму смаку. Шанс добре заробити. Тут активи, які отримують нагороду, можна обміняти на фіат або криптовалюту. І цим заробити. Навіть у іграх без вкладень. До мінусів можна віднести:

Відсутність гарантії постійного прибутку. Відомою рисою криптовалют є підвищена волатильність. Тому завжди можна і добре підзаробити, і втратити великі гроші. Тому завжди важливо оцінювати ризики. Складність переведення в готівку. Через різну ліквідність окремі цифрові гроші не підтримуються навіть популярними біржами. Тому бажано одразу переконатися, що проблем із висновком не буде. Як вибрати NFT-гру Загального алгоритму, що підходить всім, немає в природі. Але користувач може звузити коло пошуку завдяки відповідям на такі питання:

Чи має значення мова інтерфейсу? Варто відразу уточнити, які мови підтримує гра, інакше дозвілля буде некомфортним. Який жанр більше до вподоби? Якщо карткові ігри не до душі, то й грати навіть у найпопулярніші з них немає сенсу. Наскільки потужна техніка використовується для встановлення? Розраховані на багато користувачів, ігри з високоякісною графікою та інші дуже вимогливо ставляться до ПЗ. Тому, якщо в розпорядженні лише телефон, слід вибирати ігри простіші. Скільки часу можна давати іграм? Деякі криптовалютні ігри не даватимуть достатньо прибутку, якщо не приділяти їм хоч трохи часу щодня. Якщо вільний час занадто обмежений, слід вибирати ігри на зразок лотерей.

Чи є можливість вкладень? Якщо вкладати гроші в гру хоча б мінімально не вийде, варто звернути увагу на безкоштовні варіанти. Дохід від них теж можна отримувати, хоч і повільніше. В іншому випадку заробіток можна отримати швидше.

Корисні посилання

Топ-10 Найкращих Криптовалютних Бірж Із Низькими Комісіями [Рейтинг 2023]

NFT ігри для заробітку ТОП 15 у 2023

11 найкращих крипто кранів 2023 року



Більше схожих статей на тему:
Ігри NFT

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024