Звільнення та банкрутства криптовалют 2023

Звільнення та банкрутства криптовалют 2023


Звільнення та банкрутства криптовалют 2023Криза, що охопила криптоіндустрію, продовжувала поширюватися на низку компаній після того, як навесні минулого року почали використовувати стейблкойн terraUSD .

Багато найбільших криптовалютних кредиторів зазнали краху через відкликання клієнтів, ризиковані практики та відсутність регулювання. Заявки про банкрутство, зокрема, підкреслили, наскільки взаємопов’язаними були багато гравців галузі.

Інвестори кинулися з криптовалюти на більш безпечні класи активів у відповідь на постійне підвищення ставок Федеральної резервної системи. З 2022 року триває кілька справ про банкрутство: FTX , Blockfi , Celsius і Voyager .

Нижче наведено список основних звільнень, банкрутств та інших негараздів цього року.

Blockchain.com

За даними CoinDesk, криптоброкерська компанія заявила, що звільняє 28% своєї робочої сили, що еквівалентно приблизно 110 співробітникам. Цього літа фірма звільнила ще 150 осіб і заявила, що закриє свої офіси в Аргентині.

Coinbase

Найбільша криптобіржа США заявила, що скоротить близько 20% свого персоналу , або близько 950 осіб, і запровадить значне скорочення витрат у рамках плану реструктуризації. На кінець вересня в компанії було близько 4700 співробітників. Біржа звільняла працівників і влітку.

Компанії було важко отримати прибуток із меншою кількістю інвесторів, які торгують криптовалютами.

Coinbase COIN 1,67 %збільшити; зелений трикутник, спрямований угорунещодавно погодився сплатити штраф у розмірі 50 мільйонів доларів Департаменту фінансових послуг штату Нью-Йорк, щоб урегулювати звинувачення в тому, що він дозволяв клієнтам відкривати рахунки без проведення належних перевірок.


Звільнення та банкрутства криптовалют 2023

Crypto.com

Сінгапурська біржа скоротила п’яту частину своєї глобальної робочої сили — це другий раунд звільнень за шість місяців.

Деякі співробітники Crypto.com дізналися, що їх звільнили , коли їх раптово відключили від онлайн-зустрічей або завантажили системи компанії, повідомляє The Wall Street Journal.

Кілька криптовалютних бірж постраждали від великих вилучень після раптового обвалу FTX у листопаді. Помилка Crypto.com того місяця додала йому проблем. Генеральний директор Кріс Маршалек заявив, що компанія неправильно провела транзакцію на суму приблизно 400 мільйонів доларів .


Звільнення та банкрутства криптовалют 2023

Група цифрових валют

Криптоконгломерат заявив, що закриє свій підрозділ з управління капіталом , HQ, який був відносно новим доповненням до активів Баррі Сілберта . Інші об’єкти DCG включають Genesis Global Capital, компанію, що займається кредитуванням криптовалют; Grayscale, яка керує найбільшим у світі біткойн-фондом; і крипто-орієнтована медіакомпанія CoinDesk.

Крипто-ЗМІ нещодавно найняло інвестиційних банкірів, щоб вони допомогли йому вивчити варіанти , включаючи частковий або повний продаж, повідомляє Journal. За останні кілька місяців Digital Currency Group отримала кілька небажаних пропозицій на суму 200 мільйонів доларів США для CoinDesk, яку вона придбала в 2016 році за 500 000 доларів. Буття

Криптокредитна фірма DCG звільнила 30% свого персоналу та подала заяву про захист від банкрутства за главою 11 разом із двома своїми дочірніми компаніями.

Його знищення є одним із прикладів того, як крах FTX вразив галузь. Як повідомляє Journal, Genesis позичив щонайменше сотні мільйонів доларів торговій фірмі Alameda Research, афілійованій компанії FTX .

Генезис протримався довше за інших; Криптокредитори Celsius Network і Voyager Digital оголосили про банкрутство в липні.

Луно

Криптовалютна біржа заявила, що звільнила близько 35% своєї глобальної робочої сили , що стало ще однією невдачею для материнської компанії Digital Currency Group. За словами прес-секретаря компанії, до звільнення у лондонській фірмі працювало понад 900 співробітників, відомих як «лунаути».

Хуобі

Криптобіржа заявила, що планує звільнити близько п’ятої частини свого персоналу, і заявила, що залишить дуже струнку команду. У ньому заявили, що активи його користувачів «завжди будуть повністю захищені», а його можливості безпеки надійні.

Nansen, аналітична платформа блокчейну, сказала, що Huobi спостерігала значне збільшення чистого відтоку до оголошення.



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024