Worldcoin відновляе операції в 2024

Worldcoin відновляе операції в 2024


Worldcoin відновляе операції в 2024Звістка про те, що проект біометричної криптовалюти iris, Worldcoin, досяг угоди з владою Кенії, може відкрити нові перспективи для цієї інноваційної технології у цій африканській країні. Переговори з регуляторами вказують на можливий перезапуск сканування райдужної оболонки на початку 2024 року згідно з новими правилами.

Після призупинення своєї діяльності в Кенії через відсутність необхідної ліцензії, представники Worldcoin взяли ініціативу та звернулися до регуляторів для вирішення питань.

Їхнє пряме спілкування з органами влади може бути кроком до відновлення роботи в країні. Невідомо, коли парламент Кенії прийме нові правила, які вплинуть на діяльність подібних організацій.


Worldcoin відновляе операції в 2024

Проект Worldcoin відомий своїм підходом до розповсюдження токенів WLD через сканування очних яблук користувачів. Цей етапного типу підхід викликав зацікавленість і пізніше викликав деякі запитання щодо ліцензій та регулювання в Кенії.

Ключові слова по темі: Worldcoin Кенія Біометрична криптовалюта Iris Регулювання криптовалют Правила в Кенії Перезапуск технології Райдужна оболонка Ліцензування проектів Регулятори криптовалют Робота з владою Переговори інноваційних проектів Співпраця з урядом Технологічні ініціативи Правила та законодавство Дані користувачів Парламентарські рішення Перспективи криптовалют Інновації в Кенії Ліцензії та дозволи



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024