Всесвітній економічний форум про крипту 2023

Всесвітній економічний форум про крипту 2023


Всесвітній економічний форум про крипту 2023Всесвітній економічний форум (WEF) проаналізував те, що сталося у 2022 році з криптовалютою, зробивши кілька прогнозів щодо майбутнього екосистеми. Данте Діспарте, CSO Circle, у статті, опублікованій для ВЕФ, стверджує, що, хоча 2022 рік був жахливим, будівельні блоки галузі залишатимуться «невід’ємними частинами» сучасного економічного інструментарію.
WEF вірить у стійкість Crypto Всесвітній економічний форум (WEF) вважає, що катастрофічний 2022 рік для індустрії криптовалют може призвести до зростання та відновлення екосистеми. У статті , написаній Данте Діспарте , опублікованій на weforum.org ВЕФ, пояснюється, що хоча нещодавнє падіння FTX і припинення блокчейну Terra вплинуло на мільйони споживачів у 2022 році — за цей період ринок втратив 2 трильйони доларів — це не змінилося. ядро цих технологій, які зараз тестуються фінансовими установами по всьому світу.
З цього приводу Disparte пояснює:
Хоча базові технології криптографії та блокчейну можна узагальнити для всіх галузей промисловості та координаційної діяльності (у сукупності це будівельні блоки Web3), експерименти в основі фінансових послуг, серед інших секторів, тривають безупинно.
Крім того, Disparte наводить як приклад цього JPMorgan, будучи компанією, яка публічно перейшла від явної опозиції до криптовалюти та блокчейну до впровадження цієї технології в кількох своїх експериментальних продуктах і пропозиції криптовалюти вибраним клієнтам.
Крипто та Інтернет Disparte використовує поширене порівняння, порівнюючи криптовалюту з іншими всюдисущими технологіями, такими як Інтернет і електронна пошта, які також використовувалися зловмисниками в незаконних і злочинних цілях. За словами Disparte, у цей період для криптографії ключовим є перенесення ваги зловмисних дій на людей, які використовують інструменти, а не на самі технології.
Для ВЕФ найкращий спосіб увічнити криптовалюту та блокчейн — це «подолати їхній шкідливий вплив, передавши технології (як і всі інструменти) у руки відповідальних суб’єктів і заохочуючи їх відповідальне використання».
У цьому сенсі автор вважає, що криптовалюта, незважаючи ні на що, залишається головним героєм у фінансовому світі і що, хоча регулювання справді є необхідністю, країни, здатні забезпечити його, зберігаючи конкурентний підхід, формуватимуть майбутнє галузі. Діспарте робить висновок, що ці технології продовжуватимуть впроваджуватися, незважаючи на те, що, на його думку, завдано великої шкоди їх безвідповідальним використанням.
ВЕФ був активною організацією, коли справа доходить до криптовалюти, запустивши Crypto Sustainability Coalition у вересні минулого року з метою використання технології Web3 для боротьби зі зміною клімату.
#tags Блокчейн , Circle , криптовалюта , Dante Disparte , ftx , Terra , Web3 , WEF , Всесвітній економічний форум


Більше схожих статей на тему:

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024