Визначення крипто монет 2023

Визначення крипто монет 2023


Визначення крипто монет 2023Визначення індексу
 
MVIS Global Digital Assets Mining Index (MVDAM) глобального сегмента цифрових активів. Це модифікований індекс, зважений за ринковою капіталізацією, і включає лише компанії, які отримують принаймні 50% свого доходу від діяльності з видобутку цифрових активів або пов’язаного з видобутком обладнання, програмного забезпечення чи послуг, або проектів, які мають потенціал для отримання принаймні 50% їхні доходи від розробки цифрових активів. MVDAM охоплює щонайменше 90% інвестиційного всесвіту.
 

Визначення крипто монет 2023

Визначення монет
 
Біткойн (BTC) — це децентралізована цифрова валюта без центрального банку чи єдиного адміністратора, яку можна надсилати від користувача до користувача в одноранговій мережі біткойн без необхідності залучення посередників.
 
Ethereum (ETH) — це децентралізований блокчейн із відкритим вихідним кодом із функціями смарт-контрактів. Ефір є рідною криптовалютою платформи. Серед криптовалют ефір поступається лише біткоіну ​​за ринковою капіталізацією. MakerDAO (MKR) — це маркер керування MakerDAO та Maker Protocol — відповідно децентралізованої організації та програмної платформи, які базуються на блокчейні Ethereum — що дозволяє користувачам випускати стейблкоїни DAI і керувати ними.
 
Dai (DAI) — це стейблкойн на основі Ethereum (криптовалюта зі стабільною ціною), випуском і розробкою якого керує протокол Maker Protocol і децентралізована автономна організація MakerDAO.
 
Avalanche (AVAX) — це платформа з відкритим вихідним кодом для запуску децентралізованих фінансових програм і розгортання корпоративних блокчейнів в одній сумісній, масштабованій екосистемі.
 
Polygon (MATIC) — це перша добре структурована та проста у використанні платформа для масштабування та розвитку інфраструктури Ethereum. Його основним компонентом є Polygon SDK, модульна гнучка структура, яка підтримує створення різних типів програм.
 
Aave (AAVE) — це протокол із відкритим вихідним кодом, який не є кастодіальним, щоб заробляти відсотки на депозити та позичати активи зі змінною або стабільною процентною ставкою.
 
Uniswap (UNI) — це популярний протокол децентралізованої торгівлі, відомий своєю роллю в полегшенні автоматизованої торгівлі токенами децентралізованого фінансування (DeFi).
 
Polkadot (DOT) — це сегментована гетерогенна багатоланцюгова архітектура, яка дозволяє зовнішнім мережам, а також налаштованим «парачейнам» першого рівня спілкуватися, створюючи взаємопов’язаний Інтернет блокчейнів.
 
Cosmos (ATOM) — це криптовалюта, яка підтримує екосистему блокчейнів, призначених для масштабування та взаємодії один з одним. Команда прагне «створити Інтернет блокчейнів, мережу блокчейнів, здатних спілкуватися один з одним децентралізованим способом». Cosmos — це мережа доказів частки. Власники ATOM можуть ставити свої токени, щоб підтримувати мережу та отримувати більше ATOM як винагороду.
 
Доджкойн (DOGE) заснований на популярному інтернет-мемі «doge» і містить зображення шиба-іну на своєму логотипі. Цифрова валюта з відкритим вихідним кодом була створена Біллі Маркусом з Портленда, штат Орегон, і Джексоном Палмером із Сіднея, Австралія, і була роздвоєна з Litecoin у грудні 2013 року.
 
USD Coin (USDC) — це стейблкоїн, який прив’язаний до долара США у співвідношенні 1:1.
 
Tether (USDT) — це стейблкойн (криптовалюта зі стабільною вартістю), що відображає ціну долара США, емітований гонконгською компанією Tether.
 
Будь ласка, зверніть увагу, що VanEck може пропонувати інвестиційні продукти, які інвестують у клас(и) активів або галузі, зазначені в цьому коментарі.
 
Висловлені погляди та думки належать автору(ам). Такі коментарі мають загальний характер і не повинні розглядатися як інвестиційні поради. Думки можуть змінюватися залежно від ринкових умов. Будь-яке обговорення конкретних цінних паперів/фінансових інструментів, згаданих у коментарях, не є ані пропозицією продати, ані закликом купити ці цінні папери/фінансові інструменти.
 
Це не пропозиція купити чи продати чи рекомендація купити чи продати будь-які цінні папери/фінансові інструменти, згадані тут. Представлена ​​інформація не передбачає надання персоналізованих інвестиційних, фінансових, юридичних чи податкових консультацій. Деякі заяви, що містяться в цьому документі, можуть являти собою прогнози, прогнози та інші прогнозні заяви, які не відображають фактичних результатів, дійсні на дату цього повідомлення та можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Інформація, надана сторонніми джерелами, вважається достовірною та не була незалежно перевірена на точність або повноту, і не може бути гарантована. VanEck не гарантує точності даних третіх сторін. Наведена тут інформація відображає думку автора (авторів), але не обов’язково думку компанії VanEck або її співробітників.
 
Криптовалюта — це цифрове представлення вартості, яке функціонує як засіб обміну, розрахункова одиниця або засіб збереження вартості, але не має статусу законного платіжного засобу. Криптовалюти іноді обмінюються на долари США або інші валюти в усьому світі, але вони, як правило, не підтримуються жодним урядом чи центральним банком. Їхня вартість повністю залежить від ринкових сил попиту та пропозиції, і вони є більш нестабільними, ніж традиційні валюти. Цінність криптовалюти може випливати з постійного бажання учасників ринку обмінювати фіатну валюту на криптовалюту, що може призвести до потенційної постійної та повної втрати вартості певної криптовалюти, якщо ринок цієї криптовалюти зникне.Криптовалюти не покриваються ні страхуванням FDIC, ні SIPC. Законодавчі та нормативні зміни або дії на державному, федеральному чи міжнародному рівні можуть негативно вплинути на використання, передачу, обмін і вартість криптовалюти.
 
Інвестиції в криптовалюти пов’язані з низкою ризиків, у тому числі нестабільними коливаннями ринкових цін або різкими падіннями, маніпулюванням ринком і ризиками кібербезпеки. Крім того, криптовалютні ринки та біржі не регулюються такими ж засобами контролю чи захисту клієнтів, які доступні для інвестування в акції, опціони, ф’ючерси або валютні інвестиції. Немає гарантії, що людина, яка приймає криптовалюту як оплату сьогодні, продовжуватиме робити це в майбутньому.
 
Інвестори повинні провести ретельне дослідження законності кожної окремої криптовалюти, включаючи її платформу, перш ніж інвестувати. Характеристики, функції, характеристики, робота, використання та інші властивості конкретної криптовалюти можуть бути складними, технічними або складними для розуміння чи оцінки. Криптовалюта може бути вразливою до атак на безпеку, цілісність або роботу, включаючи атаки з використанням обчислювальної потужності, достатньої для переривання нормальної роботи блокчейну криптовалюти або іншої базової технології. Деякі транзакції з криптовалютою вважатимуться здійсненими, якщо вони зареєстровані в загальнодоступній книзі, що не обов’язково є датою чи часом, коли транзакція могла бути ініційована.
 
Інвестори повинні мати фінансову спроможність, досвід і готовність нести ризики інвестицій і потенційну повну втрату своїх інвестицій у криптовалюту. Інвестиція в криптовалюту не підходить або бажана для всіх інвесторів. Криптовалюта має обмежену історію операцій або продуктивність. Комісії та витрати, пов’язані з інвестиціями в криптовалюту, можуть бути значними. Можуть існувати ризики, пов’язані з відсутністю регулювання щодо криптовалют, і будь-які майбутні нормативні зміни можуть вплинути на життєздатність і розширення використання криптовалют.
 
Інвестори повинні провести ретельне дослідження, перш ніж інвестувати в криптовалюти. Інформація, надана VanEck, не призначена як фінансова, податкова чи юридична консультація та не повинна розглядатися як така. Це не рекомендація купувати чи продавати частку в криптовалютах.
 
Усі інвестиції підлягають ризику, включаючи можливу втрату грошей, які ви інвестуєте. Як і в будь-якій інвестиційній стратегії, немає гарантії, що інвестиційні цілі будуть досягнуті, і інвестори можуть втратити гроші. Диверсифікація не забезпечує отримання прибутку чи захисту від збитків на ринку, що занепадає. Минулі показники не є гарантією майбутніх результатів.


Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024