Скорочення робочих місць у Crypto світі 2023

Скорочення робочих місць у Crypto світі 2023


Скорочення робочих місць у Crypto світі 2023Криптокомпанії продовжують звільняти працівників по всьому світу після торішнього ведмежого ринку, що призвело до тисяч втрачених робочих місць лише за перші п’ять тижнів року.

Dell скоротить близько 6650 робочих місць через падіння продажів ПК

Близнюки-мільярдери США Тайлер і Кемерон Вінклвосс Gemini Trust Co., лондонська біржа Luno Digital Currency Group і сінгапурський криптокредитор Matrixport Technologies Ltd. — серед тих, хто нещодавно скоротив кошти.

Вищі процентні ставки та ризики рецесії спонукають низку секторів до скорочення. Понад 30 000 позицій було втрачено в січні в технологічній галузі в таких компаніях, як материнська компанія Google Alphabet Inc., Microsoft Corp. і Amazon.com Inc.

Ось деякі скорочення робочих місць у криптографії у 2023 році:

Bittrex


Скорочення робочих місць у Crypto світі 2023

Криптобіржа звільняє 83 працівників, повідомляється на веб-сайті штату Вашингтон. Decrypt повідомляє, що скорочення вплине на більшість відділів.

Blockchain.com

Blockchain.com звільняє 28% своєї робочої сили, або близько 110 співробітників. Торік вона скоротила близько 150 співробітників. Після звільнення штат компанії становитиме 280 співробітників, порівняно зі 160 на початку 2021 року.


Скорочення робочих місць у Crypto світі 2023

Chainalysis

Chainalysis, спеціаліст із відстеження криптовалютних транзакцій, заявив, що звільнив менше 5% персоналу. Фірма, серед спонсорів якої – суверенний фонд багатства Сінгапуру GIC, має близько 900 співробітників після скорочень.


Скорочення робочих місць у Crypto світі 2023

Coinbase

10 січня Coinbase оголосила про скорочення близько 950 співробітників, або 20% робочої сили. Він закриває більшість своїх операцій у Японії та закриває кілька проектів. У червні минулого року Coinbase звільнила 18% своєї робочої сили, що еквівалентно приблизно 1100 співробітникам, і звільнила ще 60 у листопаді.


Скорочення робочих місць у Crypto світі 2023

ConsenSys

Компанія ConsenSys, яка розробляє програмне забезпечення Ethereum, підтвердила, що ліквідує 96 посад, що становить 11% від загальної кількості працівників криптокомпанії.

Crypto.com

Crypto.com заявив, що звільнив близько 20% своєї глобальної робочої сили. Це на додачу до звільнень у середині минулого року. Crypto.com відмовився надати конкретну кількість вакансій, скасованих в останньому раунді.


Скорочення робочих місць у Crypto світі 2023

Gemini

Gemini Trust Co. звільнила ще 10% своєї робочої сили. На фірму продовжує тиснути місячний криптографічний спад.

Genesis

Брокерська компанія Genesis Global Trading Inc. звільнила понад 60 співробітників, або близько 30% своєї робочої сили, 5 січня. У серпні минулого року компанія звільнила 20% своєї робочої сили.

Хуобі

Криптобіржа Huobi планує звільнити 20% своєї робочої сили, згідно із заявою минулого місяця. У компанії працює близько 1100 співробітників.

Luno

Лондонська біржа, що належить Digital Currency Group, скорочує свою робочу силу приблизно на 35%, посилаючись на ринкову турбулентність.

Matrixport

Фірма, яка займається кредитуванням цифрової валюти, скорочує приблизно одну десяту своєї робочої сили. Багато скорочень прийдуть у маркетинг.

OSL

За словами Г’ю Меддена, головного виконавчого директора материнської компанії OSL BC Technology Group, платформа цифрових активів, яку підтримує Fidelity International, скорочує витрати приблизно на третину, включаючи «скорочення штату».

Фонди Osprey

Менеджер цифрових активів Osprey Funds звільнив 15 співробітників і зараз працює з менш ніж 10 співробітниками, повідомляє CryptoDaily.

Прайм Траст

CoinDesk повідомляє, що наприкінці минулого місяця компанія, що надає криптопослуги, Prime Trust, звільнила близько третини свого персоналу, головним чином у відділі зв’язку та дотриманні вимог.

Лабораторії протоколів

Розробник Filecoin повідомив у своєму блозі, що звільняє 89 людей, або близько 21% своєї робочої сили.

Сільвергейт Капітал

Криптодружній банк Silvergate Capital Corp. заявив у січні, що скорочує кількість персоналу приблизно на 200 осіб, що торкнеться 40% його пер Суперрідкісний

Ринок незамінних токенів SuperRare скоротив персонал приблизно на 30% у січні, згідно з твітом головного виконавчого директора Джона Крейна.



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024