Роберт Кійосакі про ціну на золото у 2023

Роберт Кійосакі про ціну на золото у 2023


Роберт Кійосакі про ціну на золото у 2023Відомий автор бестселера «Багатий тато, бідний тато» Роберт Кійосакі передбачив, що цього року ціна на золото злетить до 3800 доларів, а на срібло — до 75 доларів. Він також поділився, чому став «золотим жуком» і «срібним горіхом».
Прогнози Роберта Кійосакі щодо цін на золото та срібло на 2023 рік Автор книги «Багатий тато, бідний тато» Роберт Кійосакі поділився своїм прогнозом щодо того, наскільки високо, на його думку, досягнуть ціни на золото і срібло в 2023 році.
«Багатий тато, бідний тато» — книга 1997 року, написана в співавторстві Кійосакі та Шерон Лехтер. Понад шість років вона була в списку бестселерів New York Times. Було продано понад 32 мільйони примірників книги більш ніж 51 мовою в більш ніж 109 країнах.
Кійосакі твітнув у четвер: Я прогнозую, що срібло підніметься до 75 доларів, а золото до 3800 доларів у 2023 році.
Він пояснив: «Я став золотим жуком у 1972 році. Я був пілотом морської піхоти у В’єтнамі, летів у тилу ворога, сподіваючись купити золото зі знижкою, оскільки шахта була у руках ворога. З’ясувалося, що ціна на золото однакова в усьому світі».
Відомий автор також поділився, як він потрапив у срібло в іншому твіті минулого тижня: «Я став срібним горіхом у 1964 році. Я дивився на монету і побачив мідний відтінок навколо краю. Мені було лише 17, але я знав, що нас обдурили через наші гроші. Тоді я ще не знав, що уряд США порушив закон Грешама, згідно з яким фальшиві гроші витісняють золото та срібло».
Минулого тижня він попередив інвесторів, що це може бути останнім шансом для них купити золото та срібло за низькими цінами. Він очікує краху фондового ринку, що призведе до зростання цін на золото та срібло. На момент написання статті ф’ючерси на золото торгуються за 1835,30 доларів США, а ф’ючерси на срібло – 24,24 доларів США.
Кіосакі багато разів говорив, що не довіряє адміністрації Байдена, Федеральному резерву, Міністерству фінансів і Уолл-стріт.
Він очікує краху ринків акцій, облігацій та нерухомості, оскільки Федеральна резервна система продовжує підвищувати процентні ставки для боротьби з інфляцією. Він також вважає, що долар США є « тостом ».
Окрім золота та срібла, Кійосакі також рекомендує біткойни. Нещодавно він сказав, що інвестори в біткойни стануть багатшими , коли Федеральна резервна система змінить і надрукує трильйони «фальшивих» доларів. Відомий автор також зазначив, що він є біткойн-інвестором, а не трейдером, тому він радіє , коли ціна BTC досягає нового дна. У суботу він сказав, що купує більше біткойнів, попередивши, що Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) своїми правилами придушить більшість інших криптовалют.
#tags прогнози ціни на золото , багатий тато бідний тато , Роберт Кійосакі , Роберт Кійосакі біткойн , Роберт Кійосакі криптовалюта , Роберт Кійосакі прогнози на золото , Роберт Кійосакі прогнози на золото срібло , Роберт Кійосакі чому срібло , прогнози ціни на срібло , чому Роберт Кійосакі інвестує в золото


Більше схожих статей на тему:

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024