Реклама цього року на Super Bowl 2023

Реклама цього року на Super Bowl 2023


Реклама цього року на Super Bowl 2023Super Bowl — це цирк із трьома аренами: гра, шоу у перерві та, звісно, ​​реклама.

Багато з сотень мільйонів глядачів Super Bowl вдома дивляться рекламу спеціально або насолоджуються нею настільки, щоб залишатися мовчазними та широко розплющеними очима, коли команда оголошує тайм-аут або закінчується чверть. Super Bowl — це, е-е, Super Bowl у світі реклами; бренди платять креативним агенціям за телевізійні рекламні ролики , часто зі схваленням знаменитостей, розумним текстом і пам’ятними повідомленнями. Реклама Super Bowl може запропонувати поглянути на сучасну культуру, але більш надійно висвітлити в центрі уваги сучасну економіку.


Реклама цього року на Super Bowl 2023

Але вони недешеві. Цього року за 30-секундний ролик запропонували 7 мільйонів доларів, і якщо ви збираєтеся витратити 7 мільйонів доларів (плюс набагато більше на виробництво, комісію агентства та перехресне просування на інших медіа-платформах), краще надішліть повідомлення .

Можливо, ви хочете, щоб люди познайомилися з новим брендом (пам’ятаєте всю ту рекламу GoDaddy ?), або, можливо, ви б хотіли переконливо дебютувати з новим слоганом («Людина, якою може пахнути ваш чоловік» від Old Spice завжди мене запам’ятала ) ; або, можливо, ви хочете зробити щось більш кінематографічне (наприклад, культовий рекламний ролик Apple «1984» , режисер Рідлі Скотт).

У 2022 році легіон криптовалютних компаній заплатив мільйони доларів за штуку, щоб бомбардувати кожного американського спортивного спостерігача порадами щодо інвестування. Для Crypto.com і FTX відповідно Леброн Джеймс і Ларрі Девід закликали своїх шанувальників ризикнути та інвестувати в криптовалюту. Біржа Coinbase показала рекламу , яка була просто QR-кодом . Основним мотивом минулорічної реклами було FOMO, або страх втратити щось .

У 2023 році була лише одна криптовалютна реклама. Спад — або «криптозима» — на ринку призвела до кризи ліквідності в багатьох компаніях, у тому числі у FTX. Оскільки Ларрі Девід взяв участь у криптокомпанії під час Суперкубка 2022 року, FTX зазнала краху, оголосила про банкрутство , а її засновника Сема Бенкмана-Фріда заарештували , йому висунули 12 окремих цивільних і кримінальних звинувачень у шахрайстві.

Єдина криптореклама цього року була для гри на основі NFT під назвою DigiDaigaku, створеної досить незрозумілою компанією з криптоігор Limit Break, яка заявила, що заплатила 6,5 мільйона доларів за розміщення реклами. У формі криптовалюти навіть ця реклама була дещо оманливою. Незважаючи на обіцянки, що сканування QR-коду дозволить глядачам отримати власний NFT, усе, що було зроблено, це посилання на Twitter-акаунт генерального директора компанії.

Крипто просто не може перестати бути шахрайством, і, на жаль для глядачів Super Bowl, навряд чи ця індустрія коли-небудь повністю зникне.

Криптоіндустрія не залишиться осторонь назавжди Після минулорічного Суперкубка криптовалютна індустрія впала на дно. Ціна біткойна, первинної монети криптовалюти, впала на 50% порівняно з цим часом минулого року. За даними CoinGecko, у лютому 2022 року загальна ринкова капіталізація криптоіндустрії становила 2 трлн доларів і з того часу втратила 1 трлн доларів . Багато компаній, у тому числі біржа FTX, кредитор Celsius і хедж-фонд Three Arrows Capital, зазнали краху в 2022 році, і Комісія з цінних паперів і бірж США, схоже, має намір привести більшу частину сектора у відповідність.

Іншими словами, знаменитості зробили катастрофічну підтримку, заохочуючи своїх шанувальників вкладати свої гроші в нерегульовані фінансові продукти під час бичачого ринку. Коли стіни почали руйнуватися, знаменитостей ніде не було. (Девід разом з Томом Брейді та Стефом Каррі стикаються з груповим позовом через їх підтримку FTX.)

Ставки на спорт і традиційні інвестиційні фірми, такі як DraftKings і E-Trade, платили за місця на Суперкубку, показуючи, що ризик завжди буде невід’ємною частиною наймасштабнішого вечора американського спорту.

Але хоча криптовалютна реклама здебільшого зникла з Super Bowl цього року, немає гарантії, що вона зникне назавжди. Незважаючи на те, що крипторинок дивиться на насувається реальність масового регулювання , він аж ніяк не мертвий. Коли економіка відновиться, коли американці матимуть більше грошей, щоб витрачати їх, криптокомпанії, що вижили, обов’язково повернуться до гри.

Маркетинг — це вся гра криптовалюти : як її проповідники могли уникнути найбільшої сцени маркетингу?



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024