Opensea знижує комісії до нуля NFT 2023

Opensea знижує комісії до нуля NFT 2023


Opensea знижує комісії до нуля NFT 2023Opensea знижує комісії до нуля та оголошує про нову модель прибутку творців у відповідь на зміну ландшафту NFT

Найбільший ринок невзаємозамінних токенів (NFT), Opensea, оголосив про серйозні зміни в структурі комісії та політиці у відповідь на зміни в екосистемі NFT. Компанія детально розповіла, що протягом обмеженого часу вона знизить комісію до нуля та запропонує додаткову модель заробітку творця з мінімальною ставкою 0,5% для всіх зборів, які не використовують контроль onchain.

Opensea знижує комісії, стикаючись із жорсткою конкуренцією з боку таких конкурентів, як Blur, Looksrare та X2Y2

Opensea , ринок NFT, оголосив у п’ятницю, що він знижує комісію у відповідь на серйозні зміни, які почалися в жовтні 2022 року. «Ми почали спостерігати значний обсяг і користувачі переходять на ринки NFT, які не повністю забезпечують заробіток творців», — сказав Opensea. . «Сьогодні ця зміна різко прискорилася, незважаючи на всі наші зусилля».


Opensea знижує комісії до нуля NFT 2023

Opensea зазначила, що приблизно 80% від загального обсягу екосистеми не виплачує повний заробіток творця, і більша частина обсягу продажів перемістилася в середовище без комісії. Нещодавно ринок NFT зіткнувся з конкуренцією з боку нового ринку Blur , який за короткий проміжок часу отримав загальний обсяг продажів у 1,4 мільярда доларів США. Проте продажі Blur за весь час невеликі порівняно з 34,53 мільярдами доларів Opensea .

Ринок NFT також стикається з конкуренцією з боку цифрових колекційних ринків Looksrare та X2Y2. Opensea сподівається, що нові зміни створять правильний баланс стимулів і мотивацій для всіх учасників екосистеми, включаючи творців, колекціонерів, а також потужних покупців і продавців. Крім того, компанія оголосила, що оновлює свій фільтр операторів, щоб дозволити продажі на ринках NFT з тією самою політикою, включаючи Blur. «Це початок нової ери для Opensea. Ми раді протестувати цю модель», – заявили в компанії.

#tags

Розпродажі за весь час , Баланс , Blur , мінливий ринок , Колекціонери , конкуренція , заробітки творців , Цифрове мистецтво , Екосистема , Комісії , стимули , looksrare , Ринок , нова ера , nft , NFT ринки , NFT , Невзаємозамінні токени , контроль onchain , Opensea , фільтр оператора , додаткова модель ,політики , потужні покупці , суперники , обсяг продажів , продавці , зсув , значний обсяг , міграція користувачів , X2Y2 , нульові комісії



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024