Найбільші зміни Solana зростає 2023

Найбільші зміни Solana зростає 2023


Найбільші зміни Solana зростає 2023Найбільші зміни: SOL зростає на 8%, оскільки ATOM наближається до 1-місячного максимуму Solana зросла майже на 8% у вівторок, оскільки токен дорожчав п’яту сесію поспіль. Нещодавні зміни відбулися, незважаючи на період Різдва та Нового року, коли обсяги ринку були дещо приглушеними. Cosmos також був у плюсі, оскільки ціни зросли до багатотижневого максимуму. Солана (SOL) Solana (SOL) був одним із помітних приростів у вівторок, оскільки токен піднявся на цілих 8% за день. Після мінімуму в $11,05 у понеділок, SOL/USD підскочив до внутрішньоденного піку в $12,02 під час сьогоднішньої сесії. У зв’язку з цим ціна Solana зростає п’ятий день поспіль, досягнувши найвищої позначки з 23 грудня.

Найбільші зміни Solana зростає 2023

Найбільші зміни: SOL зростає на 8%, оскільки ATOM наближається до 1-місячного максимуму SOL/USD – денний графік Дивлячись на графік, сплеск у вівторок стався, коли SOL перевищив межу в $11,80, а індекс відносної сили (RSI) також наблизився до точки опору. На момент написання індекс відслідковується на рівні 50,83, що рухається до основної стелі на позначці 53,00. Цей рівень не досягався з 6 листопада, коли solana торгувався вище рівня $30,00. Космос ( АТОМ ) Окрім Solana, Cosmos ( ATOM ) також був у плюсі ​​під час сьогоднішньої сесії, ціна зростала третій день поспіль. У вівторок ціна ATOM /USD досягла найвищої позначки в 10,22 долара США, що сталося менше ніж через день після торгів на рівні 9,77 долара США. Цей сплеск ціни підштовхнув Cosmos до найвищої точки з 10 грудня, і зараз він також наближається до ключового рівня опору.

Найбільші зміни Solana зростає 2023

Найбільші зміни: SOL зростає на 8%, оскільки ATOM наближається до 1-місячного максимуму ATOM /USD – щоденний графік Як видно з графіка, ця стеля знаходиться на рівні $10,50, який востаннє було досягнуто 5 грудня. Останні рухи в ATOM відбулися як 10-денне (червоне) ковзне середнє, перетнуте його 25-денне (синє) відповідник. Як правило, це ознака поточних і майбутніх бичачих настроїв, у результаті яких космічні бики можуть спробувати підняти ціну вище 11,00 доларів.


Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024