Найбільші зміни Ethereum Classic 2023

Найбільші зміни Ethereum Classic 2023


Найбільші зміни Ethereum Classic 2023Найбільші зміни: ETC відходить від багатомісячних мінімумів, оскільки XMR продовжує нещодавні досягнення
 
Ethereum classic зростає другу сесію поспіль у середу після кращих, ніж очікувалося, даних споживчої впевненості в США. Цифри показали, що довіра серед американських споживачів піднялася до найвищого рівня за вісім місяців із показником 108,3. Monero також піднявся в новинах, оскільки він продовжив нещодавнє зростання.
 
Ethereum Classic ( ETC ) Ethereum classic ( ETC ) виріс другий день поспіль у середу, оскільки ринки відреагували на кращі, ніж очікувалося, дані споживчої впевненості в США.
 
Сьогоднішні цифри, які спочатку очікувалися на рівні 101, виявилися вищими, ніж очікувалося, і в грудні вони становили 108,3.
 
Згідно з сьогоднішніми даними ETC /USD досяг піку в $16,64 на початку дня, що майже на 5% вище, ніж мінімум у вівторок у $15,59.
 
Найбільші зміни: ETC відходить від багатомісячних мінімумів, оскільки XMR продовжує нещодавні досягнення
 
ETC /USD – денний графік Дивлячись на графік, зміна відбулася, коли ціна продовжувала віддалятися від дна понеділка в $14,74, що було найнижчою точкою ETC з липня.
 
Сплеск збігся з 14-денним індексом відносної сили (RSI), який піднявся з власного рівня о 28.00, і зараз він відстежується на рівні 37.61.
 
Зараз індекс, здається, зіткнеться з опором на 41,00, що може означати, що ціни почнуть знижуватися.
 
Monero ( XMR ) Monero (XMR ) був ще одним помітним приростом на сьогоднішній сесії, оскільки ціни підскочили п’ятий день поспіль.
 
Після мінімуму в $146,31 у вівторок, XMR /USD підскочив до внутрішньоденного максимуму в $148,16 раніше того ж дня.
 
Рух у середу тепер ставить monero на найвищу точку з п’ятниці, а токен наближається до рівня опору в 150,00 доларів США.
 
Найбільші зміни: ETC відходить від багатомісячних мінімумів, оскільки XMR продовжує нещодавні досягнення XMR /USD – денний графік З діаграми рух відбувається, коли RSI піднявся вище рівня опору 54,00, і зараз він відстежується на 55,88.
 
Незважаючи на нещодавні позитивні настрої, 10-денна (червона) ковзна середня тепер, схоже, перетнеться зі своїм 25-денним (синім) аналогом.
 
Якщо таке переміщення відбудеться, то XMR , ймовірно, підніметься до нижньої позначки близько 139 доларів.


Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024