Криптовалюти які варто звернути увагу 2023

Криптовалюти які варто звернути увагу 2023


Криптовалюти які варто звернути увагу 2023Слідкуйте за цими монетами

Чи встиг ринок криптовалют взяти себе в руки і підготуватися до повороту? Це питання, яке хвилює кожного, хто зосереджений на криптовалюті. Зважаючи на високі показники за останній тиждень, криптоінвесторам спокусливо думати так, але січень продемонстрував подібну тенденцію до того, як ціни знову впали до рівнів підтримки . Тим не менш, є деякі токени, які вказують на те, що їхні прибутки можуть бути більш постійними.

Цього тижня ми досліджуємо Filecoin (FIL), Internet Computer (ICP), Astar (ASTR), Stacks (STX) і VeChain (VET). Вибираючи ці активи, ми враховували кілька факторів, включаючи позитивні технічні розробки, значні новини та помітні зміни ціни.

КЛЮЧОВІ ВИСНОВКИ

Токен FIL Filecoin підскочив більш ніж на 80% після попереднього перегляду випуску віртуальної машини Filecoin (FVM), середовища виконання для смарт-контрактів, і проведення кількох заходів.

Інтернет-комп’ютер (ICP) був ще одним великим приростом, який піднявся приблизно на 30% у міру зростання його екосистеми та мережі.

Токен проекту Astar (ASTR) подорожчав на 38% після оголошення про партнерство з Sony Network Communications для ініціативи Web3 .

Стоки (STX) подорожчали більш ніж удвічі, оскільки в Твіттері з’явилася новина про розгортання тисяч смарт-контрактів у мережі.

VeChain (VET) отримав вигоду від екстенсивного розвитку екосистеми, включаючи партнерства та випуски функцій додатків, а його ціна також зросла.

Filecoin (FIL)

Filecoin ( FIL ) продемонстрував одне з найбільших зростання ціни за останній тиждень на тлі деяких значних подій. По-перше, це майбутній випуск віртуальної машини Filecoin (FVM), яка є середовищем виконання для смарт-контрактів у мережі. Команда Filecoin заявила, що реліз близький.

Проект також проводив кілька подій, а найбільша подія року для спільноти запланована на 1 березня. Це, ймовірно, сприяло підвищенню охоплення проекту онлайн. FIL стартував минулого тижня на рівні близько 4,90 доларів США, а зараз оцінюється приблизно в 8,70 доларів США.


Криптовалюти які варто звернути увагу 2023

Інтернет-комп'ютер (ICP)

Проект Internet Computer ( ICP ), який намагається створити децентралізований Інтернет , зафіксував зростання ціни на свій токен понад 30% за останній тиждень. Проект привернув увагу своїм значним зростанням екосистеми та загальних показників мережі.

Зростання екосистеми включає рішення для зберігання AirGap, що додає підтримку ICP.

Показники зростання, які варто відзначити, включають значні сплески соціальної активності та зростання активності в мережі приблизно на 1800% у 2022 році.

На початку минулого тижня ICP коштував 5,58 доларів США, а зараз – близько 7,34 доларів США.


Криптовалюти які варто звернути увагу 2023

Астар (ASTR)

Децентралізований додаток (dApp) і орієнтований на взаємодію проект Astar ( ASTR ) отримали вигоду від збільшення ціни токена на 38% після оголошення про партнерство з Sony Network Communications. Партнерство зосереджено на зростаючій сфері Web3.

Партнерство між Astar і Sony Network Communications є інкубаційною програмою, яка допоможе розвивати проекти в цій галузі. Заявки відкриті до 6 березня. ASTR почався минулого тижня з 7,6 центів і коливається на рівні близько 10 центів.


Криптовалюти які варто звернути увагу 2023

Стеки (STX) Stacks ( STX ), рівень смарт-контрактів для біткойнів, подорожчав більш ніж удвічі на тлі значного зростання розвитку. У проекті є багато інших розробників, які будують на ньому рішення, що, можливо, призвело до стрибка цін. Більше 35 000 смарт-контрактів було розгорнуто за допомогою Stacks, що говорить про оптимістичне майбутнє.

STX почався минулого тижня з 30 центів і зараз торгується приблизно на рівні 73 центів.


Криптовалюти які варто звернути увагу 2023

VeChain (VET) VeChain ( VET ), який був запущений близько семи років тому, продовжує розширювати свою екосистему в міру появи нових dApps і рішень.

Одним із них є партнерство між DEX VeRocket на базі VeChain і стейблкойн- шлюзом Stable. Це забезпечить фіатні рампи для користувачів, які дозволять обмінювати фіатні валюти, такі як США. доларів або євро для криптовалют.

Інші платформи в екосистемі VeChain також оприлюднили нові функції, такі як NFT Marketplace World of V, що випускає можливість входу в соціальні мережі.

Згідно з іншими оновленнями, пов’язаними з проектом, VeChain оголосить переможців свого керівного виборчого комітету 2023 року 28 лютого, що дозволить ще більше децентралізувати ядро ​​моделі управління VeChainThor, згідно з проектом. VeChain Thor, інший токен VeChain, використовує вузли для підтримки екосистеми блокчейну та дає THOR винагороду за підтримку мережі.

На початку тижня VET торгувався на рівні близько 0,02 цента, а зараз його ціна становить близько 0,03 цента.


Криптовалюти які варто звернути увагу 2023



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024