Криптоколеву Onecoin убили в Греції в 2018

Криптоколеву Onecoin убили в Греції в 2018


Криптоколеву Onecoin убили в Греції в 2018Рую Ігнатову, засновницю криптопіраміди Onecoin, можливо, було вбито в Греції через рік після її зникнення. Згідно зі статтею, яка цитує повідомлення поліцейського інформатора, що просочилася, «зниклу криптокоролеву» було вбито на яхті в Іонічному морі більше чотирьох років тому.

Вбивство в Середземному морі – поширена ще одна теорія про долю головного майстра Onecoin

За даними болгарського веб-сайту під назвою Bureau for Investigative Reporting and Data (Bird.bg), жінка, яка заснувала сумнозвісну схему Понці Onecoin, померла з листопада 2018 року. Висновок ґрунтується на доказах, отриманих під час розслідування минулорічного вбивства колишнього високопоставленого офіцера поліції в Софії.

Колишнього начальника відділу кримінальної поліції болгарської столиці застрелили в березні 2022 року. З повідомлення інформатора, знайденого в сейфі в його будинку, йдеться, що Руя Ігнатова була вбита на яхті в Іонічному морі, її тіло розчленовано і кинули у воду. Страту провели за наказом наркобарона, стверджує видання .


Криптоколеву Onecoin убили в Греції в 2018

Однак у електронному листі на запит Bird прокуратура міста пояснила, що зазначений протокол не є документом у контексті Кримінально-процесуального кодексу, оскільки він не підписаний конкретною особою та відсутні відомості про його автора.

Далі в листуванні зазначається, що «зазначені аркуші паперу» були вилучені за місцем проживання вбитого, що унеможливлює перевірку викладених обставин шляхом допиту свідка.

Вважається, що Onecoin, запущений у 2014 році як багаторівнева маркетингова мережа на основі підробленої криптовалюти, обдурив понад 3 мільйони інвесторів у всьому світі на понад 4 мільярди доларів. Ігнатову, громадянку Німеччини болгарського походження, востаннє бачили 25 жовтня 2017 року в аеропорту Афін, куди вона прилетіла рейсом із Софії. У жовтні минулого року ВВС повідомила, що її попередили про розслідування поліції.

Ігнатову, яку називають «зниклою Криптокоролевою», розшукують Інтерпол, Європол і Федеральне бюро розслідувань США ( ФБР ). Попередні повідомлення ЗМІ також припускали, що її могли вбити або що вона все ще жива і здорова після зміни зовнішнього вигляду за допомогою пластичної операції. У липні 2022 року грецька преса повідомила , що поліція намагалася затримати Ігнатову після того, як отримала інформацію про те, що вона перебуває в країні.

Її брат і співзасновник Костянтин був затриманий у Лос-Анджелесі в 2019 році та визнав себе винним у звинуваченнях, пов’язаних з Onecoin, шукаючи захисту свідків у США. Карл Себастьян Грінвуд, ще один співзасновник, який є громадянином Швеції та Великобританії, також визнав себе винним у грудні 2022 року. Минулого тижня з’явилася новина про те, що колишній хлопець Руджі, Гілберт Армента, був засуджений до п’яти років ув’язнення за свою роль у відмиванні доходів від шахрайства.

#tags

Крипто , криптопіраміда , Криптовалюта , Cryptoqueen , мертвий , зникнення , наркобарон , Шахрайство , Греція , убитий , зниклий безвісти , вбивство , Onecoin , Схема Понці , звіт , Руджа Ігнатова , Шахрайство , Яхта



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024