Iskra очолює рейтинг ігор DappRadar 2023

Iskra очолює рейтинг ігор DappRadar 2023


Iskra очолює рейтинг ігор DappRadar 2023Ігрова платформа Web3 Iskra увійшла до рейтингу 10 найкращих ігор на DappRadar , провідному світовому каталозі децентралізованих додатків або dApps, у багатообіцяючому старті проекту у 2023 році.

Iskra також досягла ще однієї віхи, ставши додатком №1 у блокчейні Klaytn після вражаючого зростання активності користувачів, яка досягла нового максимуму в 19,49 тис. UAW (унікальних активних гаманців) на день.

Успішний запуск кількох довгоочікуваних функцій платформи на початку цього року сприяв зростанню Iskra в кар’єрних рядах і поставив її на карту як один із найперспективніших проектів у ігровому просторі Web3.

«Ми дуже раді бачити залучення нашої спільноти до запуску наших останніх функцій платформи», — пояснив операційний директор Iskra Спайк Рю. «Ми сподіваємося, що цей імпульс збережеться, оскільки ми запускаємо наші ігри та пропонуємо ранній доступ до них у другому кварталі. Це багатообіцяючий початок 2023 року».

Iskra розпочала 2023 рік з оприлюднення свого багаторічного плану децентралізації платформи , який зрештою передбачає повну децентралізацію проекту через 10 років під управлінням Iskra DAO.

Після цього був запущений Governance Staking , який є основною частиною плану децентралізації «Іскри». Ставлячи власний токен Iskra ISK, користувачі можуть заробляти sISK, який представляє права управління та надає їм можливість голосувати за майбутні пропозиції.


Iskra очолює рейтинг ігор DappRadar 2023

Невдовзі Iskra також запустила свій основний NFT-маркетплейс під назвою Iskra Market , який збігся із запуском початкової пропозиції NFT (INO) першої гри в лінійці – 3 Kingdoms Multiverse (3KM).


Iskra очолює рейтинг ігор DappRadar 2023

До кінця січня Iskra випустила Mission Cards , які забезпечили гейміфікований досвід для користувачів Iskra, щоб збирати та заповнювати набори Mission Card, які вони могли обміняти на ігрові NFT та токени – спосіб заохотити користувачів досліджувати платформу, що виявилося бути високоефективним з огляду на зростання кількості користувачів проекту.


Iskra очолює рейтинг ігор DappRadar 2023

У другому кварталі 2023 року Iskra планує запропонувати ранній доступ до двох своїх майбутніх ігор – ClashMon: Ignition , БЕЗКОШТОВНОЇ колекційної рольової гри, яка пропонує збалансовані PvP і PvE користувальницькі битви на колодах, і Norma in Metalland: Cooking Adventure , першої БЕЗКОШТОВНОЇ казуальна кулінарна гра Web3.

Про Іскру

Iskra пропонує гравцям і розробникам ігор найкраще місце для вивчення гострих відчуттів і можливостей ігор Web3 разом із жвавою спільнотою.

У рамках своєї місії Iskra прагне сформувати майбутнє Web3, створивши перспективний спеціальний дім для ігор Web3 і давши кожному користувачеві участь в успіху компанії. Вона прагне стати провідною платформою для ігор на блокчейні.



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024