Інвестиції в цифрові активи повертаються 2024

Інвестиції в цифрові активи повертаються 2024


Інвестиції в цифрові активи повертаються 2024Недавно інвестиційні продукти, пов'язані з цифровими активами, пережили невелике відновлення після припинення 11-тижневої серії позитивних грошових потоків. Дослідження керівника відділу аналізу CoinShares, Джеймса Баттерфілла, показало чистий приплив у розмірі 103 мільйонів доларів за останній тиждень.

Найбільший приплив капіталу, як завжди, спостерігався у продуктів, пов'язаних з Bitcoin. Цифри показують чистий приплив у розмірі 87,6 мільйонів доларів США за цей період. Невеликий приплив в 0,3 мільйона доларів також був зафіксований у шорт-продуктах Bitcoin.

Інвестиційні продукти Ethereum також демонстрували позитивну активність, забезпечивши чистий приплив у розмірі 7,9 мільйонів доларів. Продукти, пов'язані з Solana, також залучили увагу з чистим припливом у розмірі 6 мільйонів доларів.

Але серед альткойнів Avalanche і Litecoin відзначилися негативно з відтоками на 2,6 мільйона доларів і 0,4 мільйона доларів відповідно за останній тиждень.


Інвестиції в цифрові активи повертаються 2024

Однак географічно лідерство в інвестиціях зберігалося у Німеччині, Канаді та США, де надійшло найбільше коштів. За ними йшли Швейцарія, Бразилія, Австралія та Франція з відповідними сумами надходжень.

Оцінки свідчать про помірне відновлення після попереднього періоду, коли було зафіксовано вилучення коштів на суму 16 мільйонів доларів. Протягом цього періоду біткойн зазнав найзначнішого впливу з відтоком 33 мільйонів доларів.

Це була періодична тенденція, де Ethereum і Avalanche також зазнали невеликого впливу. Однак загалом відновлення інвестицій в цифрові активи було помітним після попередніх відтоків.

Ключові слова: інвестиційні продукти, цифрові активи, Bitcoin, Ethereum, Solana, Avalanche, Litecoin, грошові потоки, кошти, приплив, відтік, аналіз, CoinShares, ринок, криптовалюта, фінанси.



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024