Експерти про регулювання криптобірж до 2025

Експерти про регулювання криптобірж до 2025


Експерти про регулювання криптобірж до 2025Після звітів finder.com про прогнози щодо біткойнів та ефіріуму сайт порівняння продуктів опитав 56 спеціалістів у галузі фінансових технологій та криптовалют, щоб оцінити їхні думки щодо майбутнього регулювання криптовалютних бірж. Експерти прогнозують, що платформи для торгівлі віртуальними валютами будуть регулюватися, але не раніше 2025 або 2030 років. Коли регулювання все ж відбудеться, 76% учасників панелі Finder очікують, що до торгових платформ ставитимуться так само, як до традиційних фінансових установ.

87% фінтех- і крипто-експертів Finder вважають, що біржі повинні оприлюднити перевірки доказів резервів

Нещодавно опублікований звіт finder.com, який опитав 56 експертів у галузі фінтех і криптовалюти, показує, що 87% вважають, що біржам потрібно буде оприлюднити перевірки підтвердження резервів і записи про відповідальність. Фахівці повідомляють, що стандартні правила для криптовалютних бірж не з’являться раніше 2025 або 2030 років.


Експерти про регулювання криптобірж до 2025

У той час як 76% учасників дискусії вважають, що платформи криптотрейдингу будуть регулюватися так само, як і традиційні фінансові платформи, 17% очікують, що це станеться до 2024 року. 22% прогнозують регулювання до 2025 року, а 35% очікують, що це відбудеться в 2030 році.

«Будь-які біржі, які залишилися, повинні бути включені в програму, підтвердження резервів і зобов’язань має бути обов’язковою умовою та не підлягати обговоренню для людей, які вибирають, де вони торгують», — сказав глава стратегії Swyftx Томмі Хонан.

Хонан, як і 87% учасників дискусії, вважають, що біржі повинні надати звіт про зобов’язання та підтвердження резервів. «Біржам також необхідно продовжувати вдосконалювати навички своїх користувачів щодо самостійної опіки та орієнтуватися на нові та інноваційні продукти, які це підтримують», — додав Хонан.

Розбіжності у поглядах на регулювання крипто: 15% традиції баку, половина вірить, що галузь витримає шторм

Близько 15% експертів Finder, включаючи генерального директора Cryptoconsultz Ніколь ДеЧікко, не вважають, що криптовалютні біржі слід регулювати так само, як і традиційні фінансові установи. Проте ДеЧікко прогнозує, що до 2024 року стандартні правила будуть введені в дію у всій криптоіндустрії.

«Це вкрай важливо, хоча ми попереджаємо інвесторів про пов’язані з цим ризики», – сказав ДеЧікко в заяві. «У Cryptoconsultz ми навчаємо наших клієнтів думати про холодильне зберігання та рішення для самоохорони як про свій банківський рахунок і централізовані обміни, подібні до грошей, які можна дістати з банкомату та ходити з ними в кишені», — додав керівник.

Приблизно 42% експертів Finder вважають, що кількість клієнтів криптовалютних бірж продовжить скорочуватися після кількох банкрутств у галузі, включаючи крах FTX. 84% учасників панелі підкреслили, що індустрія криптовалют переживе крах FTX, який стався в листопаді 2022 року.


Експерти про регулювання криптобірж до 2025

42,31% прогнозують, що більше платформ криптотрейдингу збанкрутують через втрату клієнтів, причому понад 15% вважають, що це станеться через п’ять років, а 26,92% – протягом року. Проте рівно половина учасників панелі Finder вважає, що такого не відбудеться.

Ви можете повністю ознайомитися зі звітом про прогнози щодо регулювання криптобіржі Finder тут .

#tags

банківський рахунок , банкрутства , централізовані біржі , холодне зберігання , криптовалютні біржі , Cryptoconsultz , криптовалюта , відмова клієнтів , втрати клієнтів , біржі , експерти , експерти Finder 's , звіт Finder's , фінансові технології , крах FTX , майбутні прогнози , виживання галузі , попередження інвесторів , записи про відповідальність , Ніколь ДеЧікко ,кількість клієнтів , учасники панелі , PoR , підтвердження резервів , регулювання , самоохорона , стандартні правила , Swyftx , Томмі Хонан , торгові платформи , традиційні фінанси



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024