CBDC навряд чи буде готовий до 2024

CBDC навряд чи буде готовий до 2024


CBDC навряд чи буде готовий до 2024Цифрова валюта центрального банку Мексики (CBDC), цифрове песо, навряд чи буде готова до 2024 року, як було оголошено ще в 2021 році урядом Мексики. У своїй заяві представники Banxico, центрального банку Мексики, заявили, що розробка валюти все ще знаходиться на початковій стадії, і досі не встановлено дати її запуску.

Дата запуску мексиканського CBDC ще не визначена 29 грудня 2021 року уряд Мексики оголосив про розробку власного цифрового песо через соціальні мережі, який буде запущено приблизно у 2024 році. Однак, згідно з новою інформацією, що надходить від Banxico, цей графік стає все менш імовірним. , центральний банк країни. Згідно з місцевими джерелами, цифрова валюта центрального банку Мексики (CBDC) все ще перебуває на початковій стадії розробки, а генеральне управління платіжних систем і ринкової інфраструктури, підрозділ банку, якому доручено її створення, все ще визначає вимоги до її видача.

Про можливу дату випуску цифрового песо Banxico заявив :

Результатом цього початкового етапу є підготовка бюджету, який зараз визначається, і, у свою чергу, дозволить встановити ймовірну дату, коли згаданий CBDC стане доступним.

Крім того, було виявлено, що протягом 2022 року на розвиток цієї валюти було використано понад 500 000 доларів із коштів, наданих Banxico.

Інші прогнозовані дати запуску та деталі Інші оцінки щодо дати запуску мексиканського CBDC були зроблені різними посадовими особами уряду. У квітні губернатор Banxico Вікторія Родрігес Сеха заявила , що весь цикл розробки займе близько трьох років. Однак це суперечить заявам установи, які стверджують, що досі немає дати запуску цифрового песо. У той час Родрігес Сеха також встановив чітке розмежування між майбутнім CBDC та іншими криптовалютами, заявивши, що вони не підтримуються активами та не є законним платіжним засобом у країні. Мексиканська CBDC розроблена таким чином, щоб бути взаємопов’язаною з традиційною фінансовою системою, що дозволяє банкам полегшувати транзакції цих токенів через уже існуючу платіжну систему.

Мексика є ще однією країною в довгому списку країн, які зараз досліджують або вже розробляють свої CBDC. За даними Банку міжнародних розрахунків, вісім із кожних десяти центральних банків зараз вивчають ці рішення.

#tags

банки , banxico , BIS , CBDC , криптовалюти , дата запуску , законний платіжний засіб , мексиканський cbdc , мексиканський уряд , Мексика , Вікторія Родрігес Сеха



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024