Безкоштовні Crypto bonus за реєстрацію 2024

Безкоштовні Crypto bonus за реєстрацію 2024


Безкоштовні Crypto bonus за реєстрацію 2024Хочете отримати безкоштовну криптовалюту, не потроху пітніючи? Тоді вам слід переглянути ці дивовижні пропозиції від різних криптоплатформ. Вони дадуть вам безкоштовні біткойни або інші монети лише за реєстрацію та виконання кількох простих завдань.

Але не всі пропозиції однаково хороші. Деякі пропонують більше винагород, ніж інші, а деякі є лише маркетинговими методами, і ви ніколи не отримаєте бонус. Ось чому ми провели дослідження для вас і знайшли 12 найкращих безкоштовних бонусних пропозицій і акцій за реєстрацію криптовалюти.

Ключові висновки :

Ви можете отримати ці криптовалютні бонуси, виконуючи прості завдання, наприклад, вносячи гроші, торгуючи криптовалютами або запрошуючи друзів.

Крипто-бонуси за реєстрацію різняться залежно від платформи, пропонуючи або фіксовані суми криптовалют, як-от біткойн чи ефіріум, або відсотки комісії у формі токена платформи.

Більшість криптобірж не дозволяють знімати винагороди за реєстрацію, щоб уникнути шахрайства.

Порівняння найкращих безкоштовних криптовалютних платформ бонусів за реєстрацію

Платформи Бонус за реєстрацію


MEXC Global Отримайте бонус 1000 USDT


Bybit Exchange Отримайте до 5020 доларів США в бонусах і таємничих коробках


Kucoin Exchange Нагороди до 3200 USDT у вигляді купонів і виконання завдань


Bitget Бонус до 500 доларів США за відрахування комісії


Фемекс 100 мільйонів xPT Airdrop і 50 доларів США за привітання


OKX Top Exchange Розблокуйте Mystery Boxes і виграйте до $10 000


Gate.io Виграйте до 100 доларів США у вигляді привітальних винагород


Nexo Скористайтеся реферальним посиланням, щоб зареєструватися та отримати 25 доларів США в BTC


Binance Top Exchange Отримайте вітальний бонус до 50 доларів США


Coinbase 5 доларів у BTC у ваш криптопортфель


Huobi Global Виграйте до 241 USDT, виконуючи завдання


Біржа BTCC Отримайте винагороди на суму 10 055 доларів США (у доларах США) для нових користувачів



Огляд платформ для безкоштовних криптовалютних бонусів за реєстрацію Вибираючи платформи для отримання безкоштовного бонусу за реєстрацію криптовалюти, враховуйте репутацію платформи, ознайомтеся з положеннями та умовами, знайдіть пропоновані різноманітні криптовалюти та віддайте пріоритет надійним заходам безпеки.

Безкоштовні Crypto bonus за реєстрацію 2024

Ось платформи, вибрані для вас на основі наведених вище критеріїв:


MEXC Global: бонус 1000 USDT

Кнопка MEXC official exchange
Бонус за реєстрацію в Mexc

На платформі MEXC Global є кілька вигідних пропозицій для користувачів криптовалюти. Якщо ви хочете отримати додаткові гроші як бонус за реєстрацію, ви можете виконати кілька простих завдань на платформі та заробити бонус до 1000 USDT.

Ви можете використовувати бонус для оплати комісій і витрат на фінансування під час торгівлі. Бонус дійсний лише протягом 15 днів, і ви не можете його зняти.

На біржах також є ф’ючерсна подія для початківців. Вам просто потрібно відповісти на запитання вікторини та торгувати принаймні на 10 USDT на ф’ючерсній платформі . Нагороди включають бонус у розмірі 5 доларів США, купон на знижку 10% і шанс на щасливий розіграш.

Ви також можете приєднатися до його реферальної або партнерської програми. Ви можете поділитися своїм реферальним посиланням і запросити їх приєднатися до MEXC. Ви та ваші друзі отримаєте чудові знижки на комісію за торгівлю, а також інші бонуси, як-от роздачі, ексклюзивні заходи тощо.

Оцінка користувача

9.2

просування по службі

-10% комісії за торгівлю

Отримайте майбутній бонус у розмірі 1000 USDT

Отримайте бонус у 1000 доларів заразОгляд MEXC



Безкоштовні Crypto bonus за реєстрацію 2024

Bybit: Бонус за реєстрацію до 5020 USDT

Кнопка Bybit official exchange
Бонус за реєстрацію Bybit

Bybit — одна з найпопулярніших криптоплатформ, яка пропонує багато переваг для нових користувачів. Ви можете отримати купони на суму до 5020 USDT, коли зареєструєтеся, внесете депозит і торгуєте на Bybit.

Купони призначені для різних завдань, таких як внесення вашого першого депозиту, використання функції тейк-профіт/стоп-лосс і торгівля безстроковими контрактами USDT. Ви можете використовувати купони, щоб зменшити комісії та збитки у своїх угодах.

Bybit також підтримує реферальні та партнерські програми. Ви можете запросити друзів і заробити разом. Ви та ваші кваліфіковані судді можете заробити до 40% гонорарів, приєднавшись до партнерської програми. Ви також можете збирати таємничі нагородні картки на суму до 500 доларів, коли ваш рефері торгує. Чим більше друзів ви запросите, тим більше винагород ви отримаєте.

Ви можете приєднатися до різноманітних подій, конкурсів і розіграшів, щоб виграти великі призи та розіграші. Наприклад, ви можете приєднатися до World Series of Trading (WSOT) 2023, глобального трейдингового змагання з призовим фондом понад 8 мільйонів доларів США. Або ви можете взяти участь у розіграші, щоб виграти годинник Lamborghini та Rolex.

Реферальна програма Bybit

Оцінка користувача

9.7

Заходи високого рівня безпеки

Заробіть винагороду за депозит до 30 000 доларів США

Розширені функції торгівлі

Відкрийте рахунок заразОгляд Bybit


Kucoin: вітальний бонус 3200 USDT

Кнопка KuCoin official exchange
Бонус за реєстрацію Kucoin

KuCoin має спеціальну пропозицію для нових користувачів, які

приєднуються та торгують на її платформі. Ви можете отримати до 3200 доларів США винагороди, а також інші бонуси та купони. Він дає вам ці винагороди за чотири основні кроки;

Бонус за реєстрацію : зареєструвавшись на платформі та завершивши базову перевірку KYC, ви можете отримати винагороду на суму 400 доларів США.

Бонус за перший депозит/покупку криптовалюти : якщо ви новачок і внесли принаймні 10 USDT, ви отримаєте спеціальний пакет винагород із бонусним купоном і винагородами на суму 400 USDT.

Бонус за першу торгівлю : нові користувачі, які зареєструються на KuCoin і торгують принаймні 100 USDT протягом 7 днів, можуть отримати спеціальний пакет винагород. Цей пакет включає купони та 1400 доларів винагороди. Ці купони можна використовувати для зменшення торгових комісій на KuCoin на ту саму суму, що вказана на кожному купоні.

Пам’ятайте, що ви можете використовувати ці купони один раз на день, і вони будуть дійсні протягом 30 днів. Тому обов’язково використовуйте їх до закінчення терміну придатності.

Професійні торгові завдання : вам потрібно виконати певні завдання, щоб отримати ці винагороди. Ви можете отримати винагороду до 1400 доларів США. Це може включати обсяг торгівлі ф’ючерсами, участь у Spotlight, утримуючи певну кількість KCS і підписку на нові проекти, які вам подобаються, а також торгівлю за допомогою автоматизованих ботів Kucoin.

Ви також можете отримувати щоденні бонуси KCS. KCS є оригінальним токеном KuCoin, і якщо у вас є принаймні 6 KCS, ви можете отримувати щоденну винагороду в розмірі 50% щоденного доходу торгової комісії KuCoin. Чим більше KCS ви володієте, тим більше бонусів ви отримаєте. Ви також можете користуватися іншими перевагами KCS, такими як знижки на комісію за торгівлю, ексклюзивні послуги та права управління.

Оцінка користувача

8.3


Безкоштовні Crypto bonus за реєстрацію 2024

Знижка -40% комісії за торгівлю

Бонус ДО $500

ДО 20% реферального бонусу


Bitget: купон на відрахування комісії 500 USDT

Бонус за реєстрацію Bitget

Bitget — це глобальна платформа криптообміну, яка пропонує спотову та ф’ючерсну торгівлю. У ньому є Центр винагород, який надає вам різні бонуси та стимули, коли ви приєднуєтеся до платформи або торгуєте на ній. Ось деякі з переваг, які ви можете отримати як бонус за реєстрацію:

Нові завдання користувача : Bitget хоче, щоб ви навчилися легко користуватися платформою. Ось чому він створив для вас кілька завдань. Ці завдання включають внесення першого депозиту, першу торгівлю, запрошення друзів і підтвердження вашої особи. Виконавши ці завдання, ви зможете заробити бали, які зможете обміняти на USDT або інші винагороди.

Торгові бонуси : Bitget має спеціальну пропозицію для нових користувачів, які зареєструються протягом певних періодів. Ви можете отримати випадкові торгові бонуси до 500 USDT. Ви можете використовувати ці бонуси, щоб зменшити свої торгові комісії або маржу. Обмежені за часом завдання : платформа пропонує деякі завдання, як-от використання копіювання, обсяг торгівлі ф’ючерсами USDT-M і мінімальні депозити для отримання винагороди. Assist2earn : ви можете отримати 20 USDT, запросивши трьох друзів за допомогою реферальної програми. (Bitget пропонує багато спеціальних рекламних програм для CoinWire. Зареєструйте свій новий обліковий запис за посиланням нижче, щоб скористатися тимчасовою пропозицією)

Оцінка користувача

8.4

Отримайте купони на 100 доларів США

Отримайте криптоваучери на 500 доларів США

Цілодобова підтримка клієнтів


Phemex: вітальні винагороди в розмірі 50 доларів США

Бонус за реєстрацію Phemex

Phemex — це криптобіржа, яка дає вам багато переваг у використанні їх платформи. Одним із них є Phemex Rewards Center, де ви можете побачити доступні бонуси та отримати їх. Ви можете отримати вітальний бонус у розмірі 50 доларів США, коли приєднаєтеся до Phemex і виконайте кілька простих завдань, як-от перевірка електронної пошти, внесення депозиту та торгівля контрактами.

Ще одна перевага, яку надає вам Phemex, — це торговий бонус Phemex, який є винагородою, яку ви можете отримати від різноманітних подій, кампаній та акцій. Існує два види торгових бонусів Phemex: торгові бонуси в доларах США (для контрактів, розрахунки за якими здійснюється в доларах США) і торгові бонуси для BTC (для контрактів, розрахунки за якими здійснюється в BTC).

Третя перевага, яку надає вам Phemex, — це Phemex Soul Pass, який дає змогу приєднатися до 100-мільйонної акції xPT Airdrop і 50 доларів США за вітальні нагороди. xPT — це нативний токен Phemex, який незабаром буде запущено.

Є багато інших винагород, як-от ваучер у соціальних мережах на 5 доларів, ваучер на копіювання на 5 доларів і бонус на базовий депозит у 10 доларів.


OKX (раніше OKEx): Mystery Box вартістю $10 000

Кнопка OKX official exchange
Бонус за реєстрацію в Okx

OKX — ще одна криптоплатформа, яка має багато функцій і опцій для своїх користувачів. Ви можете торгувати, майнити, позичати, робити ставки та збирати NFT на OKX. Якщо ви новачок у OKX, ви можете отримати чудові винагороди, бонуси та рекламні акції.

Ви можете зареєструватися та підтвердити свою особу, щоб отримати таємничу коробку та виграти до 10 000 доларів США. Крім того, отримайте бонус у розмірі 2 доларів США в BTC, коли ви купуєте криптовалюту на суму 20 доларів або більше під час першого замовлення протягом 30 днів. Ви також можете отримати кілька безкоштовних сатоші, виконавши кілька простих завдань, наприклад здійснивши демонстраційну торгівлю, приєднавшись до продукту Earn або торгуючи будь-якою криптовалютою.

OKX має реферальну програму. Ви можете запросити своїх друзів у OKX і отримати бонус у розмірі 15 доларів США за кожного, хто купує криптовалюту або робить депозит. Ви також можете заробити до 40% їхніх торгових зборів як комісію.

Найкращий реферальний код OKX у січні 2024 р.: заробіть 10 тис. Mystery Box і бонус BTC зараз.

Обмін Okx

Оцінка користувача

10

просування по службі

Виграйте Mystery Boxes на суму до 10 000 доларів США

Отримуйте 20% кешбеку за кожну угоду

Отримайте Mysterious BoxОгляд OKX


Gate.io: бонус за реєстрацію в розмірі $100 Бонус за реєстрацію в Gate Io Gate.io — ще одна торгова платформа великого обсягу, яка пропонує захоплюючі переваги, стимули та пропозиції для нових користувачів. Він дає вітальний бонус у розмірі 100 доларів США для всіх нових користувачів, які зареєструються та пройдуть базову перевірку ідентифікатора.

У Gate.io є Центр завдань, де ви можете заробити 100 доларів США та пробний фонд у 5500 доларів США, виконавши кілька простих завдань. Наприклад, ви можете щодня перевірятися, торгувати P2P, копіювати кількісну стратегію та копіювати торгівлю.

Вам потрібно отримати бали та USDTest після виконання завдань. Ви можете використовувати бали для оплати комісії за спотову та контрактну торгівлю, а також можете використовувати USDTest, щоб приєднатися до спеціальних заходів USDT. Ви також можете отримати деякі таємничі коробки з винагородами, як-от кількісний пробний фонд у розмірі 10 доларів США, 10 доларів GT та жетон у розмірі 100 доларів США.

Зареєструйтеся на Gate.io за допомогою реферального коду « BgdCUgtf », щоб отримати бонус зараз.

Філіал Gate Io

Оцінка користувача

9.6

просування по службі

Виграйте вітальні винагороди до 6666 доларів США

Отримайте знижку 10% на комісії за торгівлю

Отримайте вітальні винагороди заразОгляд Gate.io


Nexo: біткойн-бонус у розмірі 25 доларів США

Бонус за реєстрацію Nexo

Nexo — одна з найкращих платформ для криптовалютного стекінгу. Якщо ви новий користувач і хочете поставити свої криптовалюти, це варто подумати.

Ви можете отримати $25 у BTC як бонус за реєстрацію, якщо зареєструєтесь за допомогою чийогось реферального коду. Ви також можете вимагати вітальний бонус у розмірі 10 доларів США, внісши принаймні 100 доларів будь-якого підтримуваного активу та зберігаючи його принаймні 30 днів.


Безкоштовні Crypto bonus за реєстрацію 2024

Він також пропонує до 12% відсотка на ваші криптовалютні та фіатні активи. Ви можете вибрати той самий актив, що й ваш депозит, для виплати відсотків, або обрати токени NEXO та отримати додатковий бонус у розмірі 2%.

Ви також можете скористатися іншими функціями, такими як щоденні складні відсотки, страховий захист, податкова ефективність тощо. Отримайте до 30% дивідендів за лояльність від чистого прибутку Nexo. Дивіденди виплачуються в токенах NEXO відповідним власникам токенів на основі рівня їх лояльності.


Binance: вітальний бонус у розмірі $50

Кнопка Binance official exchange

Бонус за реєстрацію в Binance

Binance пропонує чудові пропозиції для нових користувачів, які хочуть приєднатися до криптосвіту. Ви можете отримати вітальний бонус до 50 доларів США. Цей бонус розподіляється у вигляді спотових ваучерів на повернення готівки. Все, що вам потрібно зробити, це створити обліковий запис, підтвердити свою особу та завершити деякі торгові операції протягом 7 днів після реєстрації.

Це унікальна пропозиція для нових користувачів, яких зарекомендував Binance Affiliate. Ваучери можуть допомогти вам зменшити комісію за торгівлю на спотовому ринку Binance.

Крім того, ви можете використовувати різні типи ваучерів Binance з Rewards Hub. Ваучери Binance — це спеціальні нагороди, які ви можете отримати за різні види діяльності, такі як участь у подіях, виконання місій або запрошення друзів.

Кожен ваучер дає вам різні переваги, такі як безкоштовні токени, підвищення VIP-рівня та безвідсоткові позики для маржинальної торгівлі. Ви можете переглянути доступні ваучери в Rewards Hub і використати їх до закінчення терміну дії.

Біржа Binance

Оцінка користувача

10

просування по службі

-10% комісії за торгівлю

Відкрити рахунокОгляд Binance


Coinbase: бонус за реєстрацію в розмірі $5 BTC

Бонус за реєстрацію в Coinbase Ви можете отримати багато переваг як новий користувач криптоплатформи Coinbase . Вітальний бонус до 5 доларів США в BTC, коли ви купуєте або продаєте будь-яку криптовалюту на Coinbase. Це буде автоматично додано до вашого портфоліо.

Ви також отримаєте шанс «Spin the Wheel» як новий користувач. Коли нові користувачі обертають колесо, вони мають шанс виграти несподівану винагороду. Ця винагорода може бути в доларах США або біткойнах, і сума буде випадково вибрана Coinbase. Винагорода може коливатися від 3 до 200 доларів США.

Більшість нових користувачів, близько 89%, отримають винагороду в розмірі від 3 до 5 доларів США або в біткойнах. З іншого боку, приблизно 11% нових користувачів пощастить виграти винагороду в розмірі від 6 до 200 доларів США в доларах США або біткойнах.

Coinbase також дає вам можливість вивчати та заробляти криптовалюту, переглядаючи відео та відповідаючи на запитання про різні криптовалюти. Середня сума винагород, зароблених на користувача від різних програм Coinbase, становить до 400 доларів США.

Huobi Global: вітальний подарунок 241 USDT

Бонус за реєстрацію Huobi

Для початку ви можете отримати величезний вітальний бонус у розмірі до 241 доларів США, виконавши кілька простих завдань, наприклад підтвердивши свій обліковий запис, внісши певні кошти та здійснивши свою першу торгівлю на Huobi Global . Ви отримаєте винагороду в розмірі 2 доларів США за реєстрацію та підтвердження особи та 5 доларів США за внесення першого депозиту.

Ви можете отримати винагороду, утримуючи 100 токенів HT протягом 3 днів поспіль. Крім того, запросіть своїх друзів у Huobi та заробіть по 10 доларів США, коли вони зроблять свою першу торгівлю на 100 доларів або більше.

Ви також можете стати VIP-особою Huobi та отримувати нижчі комісії за торгівлю, ексклюзивні послуги та інші переваги, маючи токени Huobi (HT), рідний токен платформи.

Хуобі 2

Оцінка користувача

9.5

просування по службі

Отримайте $700 + 90 000 SHIB

Отримайте $700 + 90 000 SHIB заразОгляд Huobi


Біржа BTCC: винагорода за реєстрацію до 10 055 доларів США

Бонус за реєстрацію Btcc BTCC є найстарішою криптовалютною біржею у світі, яка має багато ф’ючерсних контрактів на біткойн, ефіріум та інші монети. Біржа також пропонує кілька чудових пропозицій щодо реєстрації для своїх користувачів.

Коли ви зареєструєтеся та підтвердите свій обліковий запис на біржі BTCC, ви отримаєте безкоштовний бонус у розмірі 10 055 доларів США. Ви можете використовувати цей бонус для торгівлі будь-якими ф’ючерсними контрактами на платформі. Ви можете зберегти прибуток, отриманий від бонусу, але не сам бонус.

Ви не отримаєте цього, виконавши певні завдання, як-от 10 USDT за реєстрацію, 20 USDT за перевірку KYC і 80 USDT за перший депозит. Деякі бонуси за обсяг торгівлі ф’ючерсами та інші завдання також існують для отримання додаткових винагород.

Запрошуючи своїх друзів приєднатися до обміну BTCC, ви можете отримати ще більше винагород. Ви отримаєте до 25% комісії від їхніх торгових зборів. Ви також отримаєте додаткові бонуси за досягнення певних цілей рефералу, наприклад 50 доларів США за 10 друзів, 100 доларів США за 20 друзів тощо.


Як отримати безкоштовний бонус за реєстрацію криптовалюти? Отримання безкоштовного криптовалютного бонусу за реєстрацію зазвичай є простим процесом. Ось покрокова інструкція, яка допоможе вам почати:

Крок 1. Виберіть надійну криптоплатформу : спочатку вам потрібно вибрати надійну біржу криптовалют або платформу, яка пропонує бонус за реєстрацію для нових користувачів.

Дослідіть різні платформи, щоб знайти ту, яка відповідає вашим потребам і має позитивні відгуки користувачів. Для цього прикладу ми виберемо «криптобіржу Bitget». Ви можете вибрати будь-яку платформу зі списку вище.

Крок 2: Створіть обліковий запис . Вибравши платформу, відвідайте веб-сайт або завантажте мобільний додаток і натисніть кнопку «Зареєструватися» або «Зареєструватися». Вам буде запропоновано надати певну основну інформацію, як-от адресу електронної пошти, пароль і, можливо, номер телефону.

Підручник Крок 1

Крок 3. Пройдіть перевірку KYC (якщо потрібно) : деякі платформи можуть вимагати від вас пройти процес перевірки «Знай свого клієнта» (KYC), щоб відповідати правовим нормам. Цей процес зазвичай передбачає надання документів, що посвідчують особу, наприклад паспорта чи водійських прав.

Підручник Крок 2

Крок 4. Вимагайте бонус за реєстрацію : залежно від платформи можуть існувати певні вимоги, які вам потрібно виконати, перш ніж ви зможете зняти або використати бонус за реєстрацію. Наприклад, вам може знадобитися зробити мінімальний депозит або здійснити певну кількість операцій. У Bitget є щоденні завдання, такі як депозити, спотові угоди, реферали та ф’ючерсні угоди.

Підручник Крок 3

Примітка. Зверніть увагу на будь-які особливі вимоги, як-от внесення мінімального депозиту або здійснення певної кількості торгів, щоб отримати доступ до всіх переваг бонусу за реєстрацію.

Заключні думки

Завершуючи наше дослідження найкращих безкоштовних криптовалютних бонусів за реєстрацію, стає зрозуміло, що криптовалютний простір сповнений цікавих винагород для нових користувачів. Деякі з них мають приголомшливі бонуси для нових клієнтів, які роблять певні речі, як-от вносять гроші, здійснюють угоди або стежать за ними в Інтернеті.

Найпопулярніші криптовалютні бонуси, які ви можете отримати, — це криптоплатформи Bybit, Bitget, Kucoin і Phemex. Вони дадуть вам безкоштовні біткойни (або USDT ), стейблкойни або власні монети, якщо ви зареєструєтесь і зробите те, що вони просять.

Приєднання до нового обміну може бути цікавим і корисним. Але нехай вас не обманюють безкоштовні речі. Будьте розумними, безпечними та отримуйте задоволення від торгівлі!

поширені запитання

Чи можу я негайно зняти безкоштовний криптовалютний бонус за реєстрацію?

Це залежить від обраної вами платформи. Більшість бонусів за реєстрацію недоступні для зняття. Вони мають форму ваучерів, знижок на оплату або власних жетонів платформи. Вам також може знадобитися торгувати, робити ставки або зберігати певну кількість криптовалюти, щоб отримати винагороду.

Яка криптобіржа має найкращий бонус за реєстрацію?

Є багато додатків, які пропонують безкоштовну криптовалюту для реєстрації, але вони можуть мати інші умови та обмеження. Наприклад, Bybit дає вам винагороди вартістю 5020 доларів США, коли ви приєднуєтеся, підтверджуєте свій обліковий запис і торгуєте.

Coinbase дарує вам винагороду за вивчення криптовалюти та блокчейну на її платформі. Біржа BTCC дає до 10 055 USDT за виконання певних завдань і торгівлю криптовалютою.

Який додаток надає безкоштовні BTC?

Coinbase і Nexo надають безкоштовні бонуси Bitcoin за реєстрацію . Coinbase надає 5 доларів BTC як бонус за реєстрацію для нових користувачів. Nexo також дає 25 доларів BTC як винагороду, якщо ви зареєструєтесь за реферальним посиланням.

Чи доступні всім безкоштовні криптовалютні бонуси за реєстрацію? Безкоштовні криптовалютні бонуси за реєстрацію зазвичай доступні для нових користувачів, які раніше не реєструвалися на платформі. Існуючі користувачі можуть не мати права на отримання бонусу за реєстрацію.

Крім того, деякі платформи можуть мати географічні обмеження, тому важливо перевірити, чи доступний бонус у вашій країні.

Чи потрібно надавати особисту інформацію, щоб отримати бонус за реєстрацію?

Так, більшість криптовалютних платформ вимагають від користувачів надавати особисту інформацію в рамках процедур «Знай свого клієнта» (KYC) і боротьби з відмиванням грошей (AML). Ця інформація допомагає забезпечити безпеку та легітимність платформи та її користувачів.

Які програми надають безкоштовну криптовалюту за реєстрацію? Є багато додатків, які винагородять вас безкоштовною криптовалютою за створення облікового запису та здійснення деяких угод. Одними з популярних програм є Bybit, Kucoin, Bitget і Phemex. Ці програми можуть дати вам безкоштовні криптовалютні винагороди від 50 до 5020 доларів США як вітальний бонус та деякі інші таємничі коробки.

Який найкращий бонус за реєстрацію Binance?

Найкращий бонус за реєстрацію на Binance — вітальний бонус у розмірі 50 доларів США. Крім того, якщо ви зареєструєтесь за реферальним посиланням, ви можете отримати знижку на комісію за торгівлю до 40%.



Більше схожих статей на тему:
Крипто Біржі

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024