Золото втратить свій блиск Біткойн по 3250

Золото втратить свій блиск Біткойн по 3250


Золото втратить свій блиск Біткойн по 3250Золото втратить свій блиск, оскільки Гаррі Дент передрікає масштабний крах; Біткойн послідує цьому прикладу з мінімумом у 3250 доларів

У 2023 році вартість золота значно зросла: спотові ціни зросли з 1823 доларів за унцію до поточної ціни в 1937 доларів за унцію. Однак Гаррі Дент, засновник HS Dent Investment Management, вважає, що ця тенденція може не зберегтися найближчим часом. Дент прогнозує, що золото може втрачати вартість до діапазону від 900 до 1000 доларів США протягом наступних 18 місяців.

Теорія засновника Г. С. Дента «Все бульбашки» та її потенційний вплив на економіку

У вівторок Гаррі Дент, засновник HS Dent і фінансовий автор, поспілкувався з Мішель Макорі, ведучою та головним редактором Kitco News. Дент висловив переконання, що наближається «найбільший крах у нашому житті» і що золото буде одним із найбільш постраждалих товарів року. Ця точка зору відрізняється від точки зору багатьох «золотих жуків», які вважають , що 2023 рік буде позитивним для жовтого металу.

Цього тижня економіст і захисник золота Пітер Шифф заявив , що зростання вартості золота пояснюється його сприйняттям як «засобу захисту від інфляції та слабкішого долара». Історично золото вважалося надійним засобом збереження вартості та захистом від інфляції та економічної невизначеності. Подібним чином Джим Крамер, ведучий програми Mad Money на CNBC, підкреслив , що ті, хто справді бажають захиститися від «інфляції чи економічного хаосу», повинні «дотримуватися золота».


Золото втратить свій блиск Біткойн по 3250

Золото втратить свій блиск, оскільки Гаррі Дент передрікає масштабний крах; Біткойн послідує цьому прикладу з мінімумом у 3250 доларів Фінансовий автор і засновник HS Dent Гаррі Дент (на фото праворуч) у вівторок поспілкувався з провідною ведучою Kitco Мішель Макорі. Дент категорично не погоджується з цією точкою зору та прогнозує, що золото суттєво втратить вартість протягом наступних 18 місяців. «Золото — це не безпечна гавань», — заявив Дент під час інтерв’ю з Макорі. «Я прогнозую, що золото впаде до 900-1000 доларів. Це буде набагато менше, ніж інші товари… це все одно падіння на 40-45 відсотків», – додав він. Раніше Дент ідентифікував кілька створених протягом багатьох років фінансових бульбашок і називав поточну ситуацію «бульбашкою всього».

Хоча Дент вважає, що 2023 рік може бути складним, він передбачає, що середина 2024 року буде ще гіршою. «Я відчуваю, що остаточний мінімум на даний момент для акцій, ймовірно, буде … липень або близько того 2024 року», — сказав Дент під час інтерв’ю, зазначивши, що технологічний індекс Nasdaq (IXIC) може знову досягти 10 088. «Отже, ми все ще на ранніх стадіях. Щоб знати, що цей крах триває і буде набагато глибшим, нам потрібно пробити останній мінімум … який становить 10 088». Фінансовий автор додав:

Бум акцій з 2009 року до кінця 2021 року був на 120 відсотків штучним. Він просто [Центральний банк США] все більше і більше стимулював, щоб фондовий ринок зростав... Це означає прийом токсичного фінансового препарату, який, коли він нарешті падає і виходить з ладу, у вас зависає.

Дент прогнозує, що біткойн найбільше постраждає від майбутнього економічного краху, але в довгостроковій перспективі він все ще оптимізує Дент припускає, що ми починаємо наступну хвилю спаду після періоду бічного руху. «Ця бульбашка нарешті лопнула, вона почала лопатися», — заявив Дент ведучому Kitco. «Тепер бульбашка такого масштабу, як 1929 чи 1972 роки, яка не була бульбашкою, але це був довгостроковий [спад]. Потрібно від двох з половиною до трьох років, щоб відбувся повний крах. Все, що ми бачили досі, і ми це бачили, це перша аварія», — додав Дент. З точки зору біткойна (BTC) , Дент вважає, що він постраждає найбільше серед усіх активів і акцій.

Керівник HS Dent очікує, що біткойн впаде до діапазону 3250 доларів, досягнувши того самого мінімуму, що й під час обвалу Covid-19 у березні 2020 року. «Я думаю, що він впаде до 3250 доларів, а потім почнеться довгостроковий бум», — висловив думку Дент. Інвестор розглядає криптовалюту як наступну велику річ і вірить, що вона має потенціал привести до оцифровки всіх аспектів фінансів і грошей. «Фінансові активи становлять 600 трильйонів доларів», — зазначив Дент, і оцифровка цього та розширення торгівлі, щоб зробити її більш ефективною, є «величезною справою».

Справжня мета криптовалюти, за словами Дента, полягає в реструктуризації всього ринку фінансових активів, який є найбільшим фінансовим показником у світі. Глобальний ВВП становить приблизно 100 трильйонів доларів, пояснив Дент, тоді як фінансові активи «є найбільшим мультиплікатором», близько 600 трильйонів доларів. «Ось чому я налаштований на біткойн і криптовалюту», — сказав Дент.

#tags

Bitcoin , Bitcoin (BTC) , бульбашка , товари , Крах , Криптовалюта , падіння , оцифровка , економіка , Економіка , фінансові активи , Financial Author , золото , Harry Dent , HS Dent Investment Management , Kitco News , бічний рух , довгостроковий бум , Мішель Макорі , nasdaq , найближче майбутнє , безпечна гавань, Фондовий ринок , тренд , Значення



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024