Square Enix планує блокчейн у 2023

Square Enix планує блокчейн у 2023


Square Enix планує блокчейн у 2023Square Enix, японський ігровий гігант, готується анонсувати більше ігор на базі блокчейнів у 2023 році. У традиційному новорічному листі від Йосуке Мацуди, генерального директора компанії, виконавчий директор оголосив про деякі кроки Square Enix. щодо технології блокчейн, а також обміркував кілька ситуацій, які оточували блокчейн у 2022 році.
Square Enix розмірковує про недоліки, пов’язані з блокчейном 2022 року Технологія блокчейн стає важливою частиною кількох розважальних компаній у всьому світі. Square Enix, японська ігрова компанія, відповідальна за такі франшизи, як Final Fantasy та Dragon Quest, показала, що у неї є кілька ігор, які використовують цю технологію, і планується анонсувати їх протягом 2023 року.
Ці заяви містяться в новорічному листі, опублікованому генеральним директором Square Enix Йосуке Мацудою, який вважає 2022 рік роком, коли технологія блокчейн набула більшого значення. Мацуда пояснює, що минулий рік міг стати роком консолідації децентралізованих технологій в іграх. Він заявив:
Я вважаю справедливим сказати, що блокчейн отримав значне визнання як галузь у 2022 році, про що свідчить те, що «Web 3.0» стало міцним модним словом серед бізнесменів.
Мацуда визнає, що, хоча блокчейн-ігри дійсно були в авангарді дискусії про те, що робить ігри цікавими, більша частина цієї дискусії була зосереджена більше на монетизації технології. Ситуація змінюється, оскільки Мацуда заявляє, що нове бачення розглядає технологію блокчейн лише як «засіб досягнення мети».
Більше блокчейн-ігор Незважаючи на всі проблеми, які виникли в крипто- та блокчейн-екосистемах у 2022 році, цього року компанія просуває на ринок свої продукти, пов’язані з блокчейном, і Мацуда вважає, що блокчейн-ігри перейдуть на новий етап зростання у 2023 році. , він заявив:
Наша група розробляє кілька блокчейн-ігор, заснованих на оригінальних IP-адресах, про деякі з яких ми анонсували минулого року, і ми ведемо підготовчі роботи, які дозволять нам оприлюднити ще більше ігор цього року.
Однак керівник не надав більше деталей щодо нових ігор, які цього року можуть використовувати технологію блокчейн. У листопаді компанія дійсно оголосила про запуск Symbiogenesis на основі NFT, інтерактивного досвіду.
Інтерес компанії до цієї галузі був виявлений Мацудою в листопаді 2021 року, і компанія розглядає «надійний вихід» у цей сектор як частину своєї бізнес-стратегії. Відтоді Мацуда кілька разів підтримував запровадження технологій Web3 як частину розваг та ігор , навіть інвестуючи в інші компанії у сфері ігор Web3.
#tags Blockchain , final fantasy , франшизи , ігри , IP , Японія , square enix , Web3 , yosuke matsuda


Більше схожих статей на тему:

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024