Криптовалюта тут щоб залишитися 2023

Криптовалюта тут щоб залишитися 2023


Криптовалюта тут щоб залишитися 2023Високопоставлений чиновник Служби внутрішніх доходів (IRS) каже: «Криптовалюта тут, щоб залишитися», і «вона стає все легітимнішою». Чиновник додав, що податкові органи США прагнуть співпрацювати з криптокомпаніями, зазначивши: «Я не бачу, як ми можемо працювати в цьому просторі без цього».

Головний чиновник IRS каже, що криптовалюта тут, щоб залишитися Томас Фатторуссо, виконуючий обов’язки спеціального агента відділу кримінальних розслідувань Служби внутрішніх доходів (IRS-CI) у Нью-Йорку, розповів про криптовалюту в інтерв’ю The Wall Street Journal на початку цього тижня.

«Ми не можемо вороже ставитися до технології. Ми маємо прийняти це», – підкреслив представник IRS, уточнивши:

Криптовалюта тут, щоб залишитися. Наскільки я стурбований, це нікуди не подінеться найближчим часом і стає легітимнішим. З роками він стає все більш витонченим.

Фатторуссо пояснив, що IRS прагне співпрацювати з криптокомпаніями. «Я думаю, що ці стосунки розвиватимуться з роками, і [як] компаніям стане комфортніше мати справу з федеральним урядом. Я не розумію, як ми можемо працювати в цьому просторі без цього», – зазначив він.

Коментуючи співпрацю та партнерство IRS із криптокомпаніями, Фатторуссо поділився:

Це те, над чим ми завжди працюємо... це завжди кінцева мета — мати ці партнерства та мати стосунки, які не викликають суперечок, більше схожі на симбіотичні стосунки.

Він вважає, що партнерство з федеральними агентствами «допомагає їм [криптокомпаніям] у їхній легітимності». Представник IRS додав: «Це нова галузь для всіх. Я думаю, що ми все ще намагаємося знайти свій шлях навколо цього. Компанії це відчувають».

У листопаді минулого року начальник відділу кримінальних розслідувань IRS Джим Лі заявив, що податкові органи створюють «сотні» криптографічних справ.

#tags

IRS , irs crypto , irs криптовалюта , IRS офіційна криптовалюта , IRS офіційна криптовалюта , Thomas Fattorusso



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024