Колекція премії Трампа NFT виходить 2023

Колекція премії Трампа NFT виходить 2023


Колекція премії Трампа NFT виходить 2023Після запуску колекції незамінних токенів (NFT) Дональда Трампа переможці призів на тему Трампа продають призові NFT на вторинних ринках NFT, таких як Opensea. NFT, викарбувані на Polygon, служать перепустками для індивідуальної зустрічі Zoom із 45-м президентом Сполучених Штатів і гала-вечері з Трампом. Протягом останніх 24 годин у четвер, 12 січня 2023 року, в колекції «Виграй премії Трампа» було продано 38 ефірів, або приблизно 53 000 доларів США.

На NFT Marketplace Opensea завершуються аукціони колекції премії NFT Трампа

Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп нещодавно продав колекцію карток з незамінними токенами (NFT), які були розпродані в перший день запуску. Колекція NFT викликала ажіотаж серед експертів з лівої сторони політичного спектру. Під час продажу власники NFT отримали шанс виграти спеціальні призи , пов’язані з Трампом, зокрема гру в гольф із колишнім президентом, індивідуальний дзвінок у Zoom та запрошення на гала-вечер із Трампом у Флориді.


Колекція премії Трампа NFT виходить 2023

12 січня 2023 року на Opensea з’явилися призи NFT, які є квитками на подарунки на тему Трампа, як-от відвідування гала-вечері з колишнім президентом або групової розмови з Трампом у Zoom. Продажі колекції Трампа низькі порівняно з інші колекції, оскільки це становить лише 0,18% продажів незамінних токенів, зареєстрованих 12 січня 2023 року.

Ці призи були викарбувані як NFT на блокчейні Polygon, як і набір колекційних карток. Зараз вони спостерігають вторинні продажі на Opensea, провідному ринку NFT з точки зору обсягу продажів. О 15:00 за східним часом 12 січня 2023 року в колекції «Виграй премію Трампа» на Opensea протягом останніх 24 годин було продано 38 ефірів ( ETH ), або приблизно 53 000 доларів США.

На момент написання статті мінімальна вартість колекції Win Trump Prizes становить близько 0,0219 ETH . Один конкретний квиток, який називається «Групова масштабна подія з прес. Trump», продається за 0,0466 ETH або $66,43 за квиток NFT. Продажі премії Трампа NFT наразі займають 48 позицію за обсягом продажів колекції NFT за останній день. Вона перевершила колекцію Rarepass NFT, яка сьогодні зібрала 52 458 доларів США, і нижче продажів колекції Rektguy NFT у 54 444 доларів за останні 24 години.

Проте 12 січня колекція Win Trump Prizes NFT продемонструвала кращі продажі за 24 години, ніж такі колекції, як Cool Cats, Zed Run, Solana Monkey Business і World of Women. Продажі колекції Win Trump Prizes незначні, і вони становить лише 0,18% від 29,77 мільйонів доларів продажів NFT у четвер. 12 січня продажі оригінальної торгової картки Трампа NFT склали 20 701 долар США, що на 44,90% менше, ніж днем ​​раніше.

#tags

Аукціон , Блокчейн , Колекціонування , Колекція , Крипто , Цифровий , Цифровий актив , Дональд Трамп , Дональд Трамп NFT , DT NFT , Ethereum , колишній президент , Гала-вечеря , Гольф , Гра в гольф , Ліворуч , nft , Продажі NFT , NFT , Невзаємозамінні токени , Opensea , Власність , Політична ,Багатокутник , призи , Експерти , продажі , Дефіцит , Вторинний ринок , Stir , Трамп , Трамп NFT , Призи Трампа , Премія Трампа , Колекція Трампа NFT , унікальний , Сполучені Штати , Виграти , Збільшити , Збільшити виклик



Більше схожих статей на тему:
Крипто новини 2024

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024