Альткойн на основі Solana зріс на 1374

Альткойн на основі Solana зріс на 1374


Альткойн на основі Solana зріс на 1374Альткойн на основі Solana зріс на 1374%, оскільки екосистема конкурента Ethereum відновлюється
Нещодавно запущений альткойн, заснований на конкуренті Ethereum ( ETH ), Solana ( SOL ), перебуває в центрі вибухового зростання, кидаючи виклик ширшим криптовалютним ринкам.
Bonk Coin (BONK) — це монета-мем, створена для спільноти Solana, щоб відновити свою енергію після краху FTX і його подальшого впливу на SOL, який у підсумку впав майже на 97% від історичних максимумів після фіаско.
Відповідно до проекту, учасники Bonk втомилися від токсичної токеноміки «Alameda» і хотіли створити веселий мемкойн, де кожен отримає «справедливий шанс».
Екосистема Bonk Coin включає в себе децентралізовану програму (DApp), яка дозволяє користувачам платити BONK в обмін на те, що вони «розбивають» зображення Сема Бенкмана-Фріда з бейсбольною битою, спалюючи частину своїх токенів.
50% від загальної кількості токенів BONK було передано власникам Solana, і на момент написання статті ринкова капіталізація BONK становила 51 мільйон доларів.
BONK стартував за ціною $0,000000086142 і зріс до $0,00000127, відзначивши зростання приблизно на 1374% приблизно за п'ять днів.
Новий імітатор Dogecoin, заснований на Solana, з тих пір охолов, зараз торгується приблизно на 39% від свого історичного максимуму, але все ще на 957% вище від початкової ціни.
Збільшуючись разом із BONK, Solana також вибухнув за останній тиждень, перескочивши на 60% від свого місцевого мінімуму в 8,30 доларів США, наразі перейшовши з рук до 13,33 доларів США.


Більше схожих статей на тему:

NEWS TODAY
© HADCOINS.com 2024